Vse najboljše za peti rojstni dan

Peti rojstni dan potekal v družbi gina in živega ognja

Orehov gaj je praznoval svoj peti rojstni dan. Svoje prijatelje, podpornike in poslovne partnerje smo ob tej priložnosti pocrkljali na prav poseben način: v retro oblečenem prireditvenem prostoru na robu posestva, s hišnim Gin&Tonicom, ki smo ga destilirali kar sproti, in s kuhinjo na živem ognju.

Čeprav se je rojstnodnevna zabava uradno začela šele ob 14h so gostje v Orehov gaj počasi kapljali ves dan. Prvi so prišli že pozno dopoldan. Nasmejana ekipa Orehovega gaja je goste sprejela v prireditvenem prostoru Kobilica, ki je tik pred rojstnodnevno zabavo dobil novo podobo.

Hišna ekipa dekoraterk je Kobilico spremenila v retro piknik prizorišče in marsikateremu obiskovalcu je ob vstopu zastal dih, saj je takoj lahko dobil tisti prijetni občutek, da se je čas ravnokar ustavil in da bo ura popoldne tiktakala zelo zelo počasi. Pri dekoraciji dekoraterke niso izpustile niti na najmanjšega detajla. Piknik prostor, Čajanka in drugi retro kotički so izgledali kot iz škatlice.

Rojstnodnevne zabave so se udeležili prijatelji in podporniki Orehovega gaja, prišli pa so tudi številni poslovni partnerji. Gostje so se popolnoma zlili z retro piknik vzdušjem. Vreme je bilo sila prijazno, sončno, ne prevroče, z rahlim vetrcem, ki je marsikateri dami naredil kodrček v laseh. Gostje so lenobno posedali in uživali na lično pripravljenih kotičkih in se predajali soncu, prijetnemu kramljanju in kulinaričnim užitkom.

Gin-o-mania zajela tudi Orehov gaj

Gin&Tonic maniji, ki že nekaj časa divja po Sloveniji ni ubežal niti Orehov gaj. Pravzaprav smo Gin&Tonic vpletli tudi v rojstnodnevno zabavo in svojim gostom kar v praksi predstavili enega izmed svojih novih team building programov »Gin&Tonic show«. Gre za mešanico kviza in zabavnih preizkusov na temo mešanja koktejla in poznavanja gina.

Ekipa Orehovega gaja je gostom demonstrirala destiliranje gina in jim pri tem tudi razložila osnoven potek priprave te izjemno priljubljene pijače. Obiskovalci so lahko preizkusili tri slovenske craft gine – Aufbix, Monologue in Gin brin. Ob degustiranju slovenskega gina so si gostje lahko izbrali Gin&Tonic coctail po lastnem okusu, saj so jim glede na svoje počutje in preference lahko dodali še sirupe z okusom mete, melise, bazilike in drugih prijetnih zelišč in začimb.

Kuhinja na živem ognju

Hišna kulinarična ekipa Orehovega gaja je za ta dan pripravila pravo kulinarično doživetje, kjer so brbončice začele vzdihovati že ob pogledu na zanimive rekvizite za kuhinjo na živem ognju. Žar mojster Gregor Zrilič z ekipo je goste navdušil z izjemno okusnimi mesnimi in vege prigrizki, ki so prišli direktno z žerjavice. Okusne specialitete so bile pripravljene in servirane kar pred gosti, ki so bili zaradi tega še bolj navdušeni in počaščeni. Kulinarično popotovanje se je zaključilo z noro okusnimi dagnjami iz žara, sladkosnedi pa so na svoj račun prišli z gin sorbetom z okusom limete.

Če so prvi obiskovalci rojstnodnevno zabavo otvorili že nekaj ur pred uradnim začetkom, pa so zadnji obiskovalci odšli pozno zvečer. Družina Orehovega gaja se ob tej priložnosti iskreno zahvaljuje vsem, ki ste si utrgali nekaj trenutkov vašega dragocenega časa in ga preživeli v naši družbi. Da nam zaupate, nas imate radi in se vedno znova vračate na naše prizorišče nas navdaja z izjemnim veseljem in ponosom. Potrudili se bomo, da bomo tudi v prihodnje skrbeli zato, da boste iz poslovnih in privatnih dogodkov v Orehovem gaju odhajali s fantastično in zelo zapomnljivo izkušnjo.

Fotografije iz dogodka si lahko ogledate na naši Facebook strani tukaj.