Največji “Axe-throwing” center v Evropi

Sredi novembra smo skupaj z Escape room Enigmarium odprli nekaj povsem usekanega, novega in norega – največji Axe Throwing Center v Evropi, kjer se v Sekirometu lahko hkrati pomeri tudi do 100 ljudi!

Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA zdaj tudi pri nas! V največjem evropskem centru sekirometa “Axe throwing Europe” na Kajuhovi 35 v Ljubljani.

Se sliši nevarno? Naj vas nikar ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil vam bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah.  V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine ter teambuildinge! Le kdo bo zmagovalec turnirja?

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče – preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani www.axe-throwing.si.