Družinski teambuilding. Misija: Eko smrekica

Čarobnost Veselega decembra se začne že z izbiro in postavitvijo božičnega drevesca.

Letos lahko klasično božično drevesce nadomestite z bolj ekološko in trajno rešitvijo, pri zabavnem opravilu pa sodeluje vsa družina! 👨‍👩‍👦
V soboto 1. decembra ali v nedeljo 2. decembra vas vabimo v Orehov gaj, na čisto poseben družinski teambuilding, kjer boste v božičnem vzdušju izdelali in porisali vašo unikatno božično smrekico, ob tem pa preživeli nekaj kakovostnih uric z vašo družino.

Delavnica je zasnovana tako, da bodo v njej uživali vsi člani družine. Eko božična smrekica, ki jo boste izdelali z vašo družino seveda ostane vaša družinska trajna last 🙂

90-minutni program vsebuje predstavitev koncepta, kratko šolo lepega pisanja ter izdelavo eko smrekice. Pri tem se bomo poslužili tudi servetne tehnike, seveda pa bomo izdelovali tudi okraske.
Delavnico bo vodila Jovana Davinić, dipl.univ. akademska slikarka, avtorica številnih napisov in kreacij v Orehovem gaju.

Za več informacij nas lahko pokličete ali nam pišete na info@orehovgaj.si
Mesto za vašo družino lahko rezervirate na tej povezavi. 

Cena delavnice za vso družino skupaj je 45€ in vključuje: standarden paket materiala za eno smrekico (obedelane deske in morali), vodeno delavnico izdelovanja smrekice za eno družino, potrošni material za pisanje in barvanje napisov.

Veselimo se druženja z vašo družino!

 

Ekipa Orehovega gaja