Vabljeni na Božičkov gaj!

V Orehovem gaju vsako leto gostimo več kot dvesto dogodkov, v posebno zadovoljstvo pa nam je, ko pripravljamo dogodke za celotne družine.

Tokrat vas vabimo na že tretjo edicijo Božičkovega gaja, ki v Orehovem gaju zdaj že tradicionalno poteka vse dni med Božičem in Novim letom.

Letošnji Božičkov gaj smo nadgradili s popolnoma novim konceptom, pri tem pa vse otroke prosimo za pomoč, saj moramo rešiti božično-novoletne praznike.

V Orehovem gaju se je namreč zgodilo nekaj nezaslišanega! V Božičkovo delavnico za Slovenijo, ki se nahaja v Orehovem gaju, so vdrli zlobni škrati! Ukradli so spisek s seznamom vseh slovenskih otrok, ki so prejeli darila. Pa še glavnega božečkovega škrata so zaprli!

Oglaša se nam en in edini, gospod Božiček!Otroke prosi za pomoč, saj se je zgodilo nekaj groznega!Vsi, ki bi pomagali, se hitro prijavite na Božičkov gaj – družinska pustolovščina. Rezervacije: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfo7nJObVUM5sQcOHULTsuqsA6DOVfYZUJ7BOXJpObS2bM0Mw/viewform

Objavil/a Orehov gaj / Walnut grove dne Torek, 18. december 2018

Otroke in njihove družine vabimo, da nam pomagate rešiti škrata in poiskati seznam obdarovancev, saj  bodo sicer letošnji božično-novoletni prazniki za vedno pokvarjeni!

Prijavite se tukaj. 

Kako bo potekala družinska pustolovščina reševanja božično novoletnih praznikov?

V skupinah (do maksimalno 20 otrok) se bomo odpravili na sprehod po Orehovem gaju in skupaj reševali uganke ter izzive, dokler ne najdemo ukradenega seznama, rešimo škrata in skupaj poskrbimo, da bodo božično-novoletni prazniki taki, kot morajo biti.

Program bo potekal v zaprtih prostorih in pod nadstreški, izvedli pa ga bomo v vsakem vremenu, saj praznike pač moramo rešiti, glavnega škrata pa tudi.

Pustolovščina je najbolj primerna za otroke v starosti od 4 do 9 let, dolgčas pa ne bo niti najstnikom. Za otroke do 6. leta starosti je spremljevalec obvezen. Starši oziroma skrbniki ste del zgodbe in boste pomagali reševati izzive.

Za hrano, pijačo in božično vzdušje bo seveda poskrbljeno.

Priporočamo, da čimprej rezervirate prosti termin, da vam slučajno ne bo ušel.