Nov slovenski resničnostni šov Ljubezen pod orehi

V koprodukciji Orehovega gaja in Gajbe TV (Pro Plus) se je zadnji marčevski vikend pričelo snemanje novega resničnostnega šova, v katerem bodo iskali novega življenjskega partnerja za vodjo prodaje Sando Zidar.

Sandra je tudi sama odlična kuharica, vendar se še raje pusti razvajati. “Pravi moški zna prijeti tudi za kuhalnico,”je povedala Sandra.

10 kandidatov iz vse Slovenije se bo za pomladno-poletno sezono pridružilo ekipi Orehovega gaja, Sandra pa bo budno spremljala njihove spretnosti in sposobnosti pri delu v kuhinji in strežbi, hišniških opravilih, organizaciji dogodkov in animaciji gostov na team buildingih programih, vključno z vse bolj priljubljenim metanjem sekire.

Sandra je na življenjski razpotnici in polaga velike upe na resničnostni šov Ljubezen pod orehi.

Zmagovalni kandidat bo poleg Sandrinega srca prejel še 50.000 eur, redno zaposlitev v Orehovem gaju in brezplačno organizacijo poroke v najbolj priljubljenem sobotnem terminu. Snemanje šova, ki ga bo vodila znana slovenska voditeljica Tara Zupančič, bo potekalo še vso pomlad in poletje. V jesenskih mesecih bo šov eden glavnih adutov nove GAJBE TV, s katerim Pro Plus obuja projekt iz 90-tih let prejšnjega stoletja.

Tara Zupančič na včerajšnjem poizkusnem snemanju v Orehovem gaju.

Za zainteresirane kandidate, ki bi se šovu radi pridružili v nadaljevanju, je še vedno na voljo eno “wild card” prosto mesto. Prijave zbiramo do 8.4. na info@orehovgaj.si.