Motivacija ekip v času korona virusa

Spoštovani partnerji, kolegi in simpatizerji,

Ekipa Orehovega gaja vam v teh težkih časih želi čimveč zdravja, pa tudi mirnosti, razsodnosti in strpnosti v družinah, delovnih kolektivih in lokalnih skupnostih.

Druženja, igra, zabava in izobraževanje se temeljne človekove potrebe. Tega se danes zavedamo bolj kot kadarkoli prej.  

Naša zaveza je, da bomo čas krize izkoristili za to, da bomo vse naše aktivnosti v prihodnosti izvajali še bolj kakovostno, varno in odgovorno do družbe in okolja.

Prepričani smo, in komaj čakamo, da se kmalu spet vidimo pod orehi.

Ekipa Orehovega gaja

V gaju se te dni ukvarjamo z dvema pomembnima temama, ki se tičeta vseh nas.

I. VARNI DOGODKI PO KONCU EPIDEMIJE

Dogodki se vrstijo hitro, okoliščine se spreminjajo, nekaj pa je gotovo: dogodki v letu 2020 in kasneje ne bodo isti kot prej. V gaju pripravljamo posebne ocenjevalne obrazce za preventivno ocenjevanje tveganja in številne varnostne protokole, da bodo naši in vaši dogodki bolj varni. Pokličite nas, če se želite že sedaj pogovoriti o tej temi.

Orehov gaj je sicer prostor, na katerem se pretežno družimo na prostem, obenem pa imamo dovolj strehe, da izpeljemo program v vsakem vremenu. Dogodki pri nas so in bodo varnejši v vseh pomenih besede.

Priporočamo vam, da še vedno poskrbite za datume in okvirne programe vaših majskih in junijskih dogodkov. Odpovedi v času izrednih razmer so seveda brezplačne. Ob tej priložnosti se zahvaljujem našim naročnikom, da ne odpovedujejo že rezerviranih pomladnih druženj in spremljajo zadeve z mirnostjo in preudarnostjo.

II. MOTIVACIJA EKIP V ČASU KORONE

Povsem realno je, da bomo do konca aprila delali na daljavo, povsem ali skoraj brez fizičnega kontakta za člane ekip. To je seveda velikanski izziv za vse delovne organizacije, ki želijo ohraniti ekipe, motivirati posameznike in zagotoviti čimbolj učinkovit delovni proces.

V agenciji Team Building Lab aktivno delamo na treh področjih dela na daljavo.

1) Motivacijski in team building programi na daljavo

Za več organizacij sestavljamo posebne motivacijske projekte, s katerimi bodo ohranjali povezanost in motivacijo ekip v teh norih časih. Na voljo so 60-minutni webinarji, teambuilding aktivnosti preko Zooma, vodenje malih zabavnih projektov, ki potekajo preko slacka ali whatsappa ipd… Domišljija pri zasnovi team building aktivnosti še nikoli ni bila tako pomembna.

Več:http://teambuildinglab.si/teambuilding-motivacija-na-daljavo/

2) Delavnica (online) komunikacije 

Modri ljudje vedo, da o komunikaciji nikoli ni mogoče poslušati preveč. Še posebej, če gre za 100% spletno komunikacijo, ki prinaša številne izzive, ki sem jim doslej nismo dovolj posvečali.

Več: http://teambuildinglab.si/komunikacija-za-digitalne-ekipe/

 3) Tehnične in sistemske rešitve za delo na daljavo

Preden se lotimo vsebinskih programov je potrebno vzpostaviti tehnične rešitve in osnovna pravila komuniciranja. Morda potrebujete pomoč pri temeljnih rešitvah za učinkovito vodenje ekip na daljavo?  Mi uporabljamo #zoom #slack #asana #skype #googledocs.

Pokličite nas za več informacij!

Žiga Novak,

so-ustanovitelj Orehovega gaja

direktor projektov Team Building Lab

info@teambuildinglab.si; 031 834 513