Majske poroke v Orehovem gaju bodo!

Mi in naši pari se ne damo. Majske poroke bodo letos konec junija, julija in avgusta. In to ne samo v petek, soboto ali nedeljo, temveč tudi čez teden. Letošnje poletje bo pač nekaj povsem posebnega. Ni vrag, da si tudi vaši najbližji ne bi vzeli kakšen dan dopusta za vašo poletno poroko.

10 razlogov za poletne poroke v Orehovem gaju.

  1. Neveste poleti izgledate lepše. Pika!
  2. Kaj niso topli poletni večeri v naravnem okolju z vašimi najdražjimi nekaj najlepšega kar prinaša življenje?
  3. Kombinacija bujnega naravnega okolja in posebne poletne svetlobe sta garancija za fantastičen izgled vaših poročnih fotografij.
  4. Orehov gaj vas vabi v unikaten ambient magičnega gozda, v katerem se prepletajo elementi narave, stilsko uporabljenih predmetov naših babic in dedkov ter ognjeni in drugi kreativni elementi.
  5. Orehov gaj je idealen prostor za otroke, ki lahko varno tekajo po širšem področju posestva, ne da bi jih starši izgubili izpred oči. Poleg tega ponujamo celo vrsto izjemnih otroških animacij.
  6. Pri nas dobite vse na enem mestu. Poleg prostora, cateringa, Dj-a, dekoracije in organizacije obreda vam pripravimo tudi celo vrsto drugih animacijskih rešitev za nepozabno poroko kot so »escape igre«, »murder mystery večerje« in več…
  7. Enostavna logistika. Orehov gaj je enostavno dostopen z ljubljanske obvoznice. V bližini je nekaj ugodnih nastanitvenih kapacitet za vaše svate, poleg tega vam lahko pri nas postavimo tudi šotor.
  8. Dogodki v Orehovem gaju so varni vseh pogledih. Večji del dogodka se dogaja na prostem ali pod nadstreški, v notranje prostore pa se premaknemo šele takrat ko starejših večinoma ne bo več zraven.
  9. Orehov gaj se resno pripravlja na dogodke po koncu epidemije.  Gostinski in higienski protokoli bodo nekoliko spremenili potek dogodkov, vendar večjega vpliva na vaše doživetje ne bo.
  10. Poletni termini čez teden bodo zelo ugodna rešitev pri vseh vrstah storitev, ki jih potrebujete za vaš najlepši dan.

Več o porokah v Orehovem gaju

Vprašajte nas za več informacij:

Andreja Penko

040 691 109

andreja@orehovgaj.si