Orehov gaj čaka na maj

V gaju je pomlad. Kot vsako leto cvetijo tulipani. Kostanji in orehi odpirajo svoje liste. Vrbe šelestijo. Nekoliko neobičajna je poplava marjetic v Orehovem vrtu, obilica gnezd, ki so si jih napletle ptice, in neskončen mir ter tišina, ki ga prekinja le žvrgolenje ptic.

Le ljudi ni. Orehovemu gaju dajejo dušo prav ljudje. Družine, ki praznujejo  svoje praznike. Pari, ki vstopajo v novo poglavje svojega življenja. Sodelavci, ki delijo nova znanja in praznujejo svoje dosežke. Otroci, ki rojstnodnevijo – ves živžav, ki osmišlja naša življenja in jih bogati. Skupaj z našo ekipo ustvarjajo mozaik doživetij, ki so enkratna in neponovljiva. 

S pomladnimi opravili, ki se jih lotevamo v Orehovem gaju, se počasi pripravljamo tudi na vas, dragi bodoči in pretekli gosti.

Ker se zavedamo pomembnosti druženja, naš čas trenutno posvečamo razvoju prilagojenega načina dela in druženja, ki nam ga narekuje trenutna situacija.  Prilagodili bomo naš način dela in strežbe, na vam in našim zaposlenim prijazen način.  

V duhu Orehovega gaja  seveda: sproščeno, na prostem, z obilico prostora za posedanje na pomladnem soncu, domačo in sveže pripravljeno hrano in varno, zdravju prijazno postrežbo. 

Ta čas se bliža, morda počasi a zanesljivo. Da pa bomo lažje odštevali te  dni, vas bomo v prihodnjih dneh in tednih sproti seznanjali  z novostmi.

Vrnili se bomo v pomladni Orehov gaj, ki bo še malenkost bolj zelen in v rožicah, še malo bolj dišeč po lesu in vseh vonjavah sveže hrane.  S tisto čudovito popoldansko svetlobo, ki jo imajo kamere rade. Pod orehe in vrbe, na travnike, podeste in vrtove, kjer se lahko starši družijo in otroci otroci malce podivjajo. Kjer boste končno lahko nazdravili  s prijatelji, znanci ali sodelavci in si rekli: “No, pa smo preživeli tudi to”.

V času splošne negotovosti neradi dajemo velike zaobljube, zato vas bomo raje obveščali o malih novicah in spremembah, ter se vam javljali iz našega pomladnega Gaja.

Prijazen pozdrav,

Ekipa Orehovega gaja