5 razlogov, da pridete v Božičkov gaj

… ALI Kako je Božičkov gaj drugačen od ostalih božičnih prireditev?

  •  Vaš otrok je v aktivni vlogi kandidata za novega Božičkovega pomočnika (škrata) in ne pasivni gledalec predstave. Otrok bo s pomočjo animatorjev in staršev moral pokazati nekaj fizičnih in mentalnih veščin, da si bo prislužil mesto v škratovi bratovščini.
  • Božiček ni ostareli možak, ki komajda še lahko sedi in stežka vpraša, če je bil otrok kaj priden. Božiček je energičen možak, ki motivira, spodbuja in razigrano teka naokoli, predvsem pa komaj čaka, da v svojo ekipo sprejme nove škrate.
  • Otroci bodo za udeležbo na končnem sprejemu med škrate potrebovali čisto prave škratje kape, ki jih otroci sami izdelajo in okrasijo (tudi s pomočjo animatorjev in staršev). Škratje kape otroci zadržijo in odnesejo domov kot trajen spomin na dogodek.
  • Šele ko otroci uspešno opravijo svoje naloge, dobijo pravico, da skupaj z Božičkom stopijo na čaroben kraj, v katerem bodo svečano sprejeti med škrate. Najbolj pridnim bo morda dovolil tudi to, da zajezdijo njegove »jelenčke«.
  • Božičkov gaj se nahaja v Ljubljani (le 2km od BTC) in obenem sredi avtentičnega naravnega okolja, kjer bodo otroci dobili tisti pravi občutek čarobnosti in pravljičnosti, ki ga povezujemo z zgodbami o vseh dobrih možeh.

Pridite v Božičkov gaj na čarobno doživetje za vso družino med 26. in 30.12.

Več informacij in rezervacije:

www.orehovgaj.si/bozickov-gaj.

cover-photo-1

 

 

 

 

 

Share on Facebook