Ekipa

Predstavljamo vam ožjo ekipo Skupine Orehov gaj

GREGOR ZRILIČ,  vodja posestva in gostinstva

Gregor ima več kot desetletje izkušenj v upravljanju dogodkov – kot DJ, animator, vodja gostinskih projektov in organizator.

V Orehovem gaju postreže pijačo dobrodošlice, koordinira gostinsko ekipo in poskrbi za dobro počutje gostov na vašem dogodku.

Kontakt: gregor@orehovgaj.si

ANDREJA PENKO, vodja financ in estetike 

Andreja je dolgoletna turistična vodnica, organizatorka dogodkov ter vodja projektov.

V Orehovem gaju drži tri vogale hiše – koordinira prodajo, organizira dogodke in skrbi za lepo podobo prostora.

Kontakt: andreja@orehovgaj.si

ŽIGA NOVAK, trženje in razvoj

Žiga je vodja projektov, moderator, strokovnjak za igrifikacijo , kreativno razmišljanje in še kaj. Več o njem na www.ziganovak.com.

V Orehovem gaju skrbi za trženje, razvoj team building in izobraževalnih programov in vodenje zahtevnejših vsebinskih projektov.

Kontakt: info@orehovgaj.si

SANDRA ZIDAR, vodja prodaje skupine Orehov gaj

Sandra je rojena prodajnica, proaktivna, iznajdljiva, drzna in odločna. Zanjo ni ovir, so le priložnosti za nenehno učenje in izboljšave.
Ima pa tudi drugo plat – tisto, ki jo je našla na študiju etnologije in antropolologije. Je kreativna vsebinka, ki nenehno išče izvirne načine, inovativne prezentacije in piko na i, tisto pikico, zaradi katere našega sodelovanja ne boste pozabili.

Kontakt: sandra@orehovgaj.si

LUKA BEVC, vodja animacije

Luka je eden najbolj izkušenih in priljubljenih animatorjev na obeh straneh Alp. Profesionalno animatorsko izobrazbo je pridobil pri mednarodnem podjetju Carpe diem, nato pa je sodeloval s številnimi gostinskimi in turističnimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji.

V Orehovem gaju pripravlja animacijske in team building programe, razvija animacijsko ekipo in osebno izpelje številne projekte.

GOSTINSKA EKIPA

Gregor Zrilič, F&B manager Orehovega gaja z razširjeno kuharsko in strežno ekipo.