ČiL AuT NEdelja v Orehovem gaju

Vsako nedeljo ob lepem vremenu je v Orehovem gaju odprt letni vrt s programi za vse generacije.

V Orehovem gaju smo v letu 2020 odprli letni vrt, ki bo ob lepih nedeljah gostil kulinarično-glasbene poslastice za vse generacije. Projekt kuhata Tadej Košir, kot glasbeni selektor, in naš Gregor, v vlogi selektorja hrane in pijače.

Letni vrt Orehovega gaja je idealen prostor za vsakogar, ki želi preživeti nekaj lepih uric poletnih večerov v naravi. Temperature v Orehovem gaju so zaradi gozda in bližine reke Save občutno nižje kot v Ljubljani.

Posebej vabimo družine in starše, ki iščejo unikatne vodene aktivnosti za svoje mulce od 4 let naprej.

Letni vrt je idealen prostor tudi za manjše zaključene družbe do 30 oseb saj ob nedeljah v paketu dobite še živo glasbo. Za varno druženje pod krošnjami dreves smo uredili najbolj simpatičen del posestva, ki je urejen v čisto posebnem eco-chic-retro stilu Orehovega gaja.

ODPIRALNI ČAS

nedelja: 17:00 do 21:00

Za tedensko ponudbo hrane in žive glasbe nas spremljajte na Facebooku!

Image

Stalna ponudba

HRANA IN PIJAČA

Pizze iz krušne peči + Tedenski kulinarični izbor

Craft piva / Domači ledeni čaji / Illy kava

Celovita ponudba za zaključene družbe.

Image

ANIMACIJA V
PREPOVEDANEM GOZDU ZA 6 do 12 LET

Od 17:00 do 20:00 ob sredah, četrtkih in nedeljah bo odprto reciklažno-doživljajsko igrišče Prepovedani gozd. Vstopnina 15€ za prvega in 10€ za drugega otroka. Gre za unikaten koncept preživljanja prostega časa, ki temelji na zanimivih rekvizitih, odštekanih izzivih in prosti igri.

Več o prepovedanem gozdu
Image

VELIKE VRTNE IGRE

Za igro in rekreacijo bodo na voljo velike vrtne igre (jenga velikanka, križci in krožci ipd) in igre z loparji, vaši otroci pa se lahko varno igrajo po naših travnikih in gozdovih.

KOPANJE IN ČILIRANJE V SAVI

Le streljaj od Orehovega gaja je urejena brežina reke Save, kjer se lahko osvežite noge ali celo telo. V vsakem primeru pa priporočamo, da izlet v Orehov gaj združite s sprehodom po čudoviti rekreativni poti ob reki Savi.

Zakaj preživeti nedelje pri nas?

Orehov gaj je unikaten, kreativen prireditveni in izobraževalni prostor v Ljubljani, ki je namenjen zaključenim družbam in drugim posebnim priložnostim. Pri nas na enem mestu dobite prostor, hrano, pijačo in programske vsebine za podjetja ali zasebne priložnosti.

Vse storitve na enem mestu
Prijetno, zeleno in domače okolje
Raznovrstne rekreacijske površine
Velik parking (do 250 vozil)
600m2 pokritih površin
Bližina Ljubljane

Informacije in povpraševanje

030 691 109

Obrazec za povpraševanje Pišite nam

Ponudba zabavnih programov po naročilu

Sekiromet
Zunanja enota
Image

Pikado in bowling sta za mevže.
Prebudi drvarja v sebi! Pridi na Sekiromet® -
najbolj usekano zabavo! 90 minutni program, cene od 17.5 € na osebo.

Gin & Tonic Mystery box - kratka "escape" igra
Image

Pred vami je škatla brez pokrova in ključavnice. Poiščite način, da jo odprete, s pomočjo sodelavcev rešite kratke in zabavne uganke na temo gina ter si prislužite odlični gin&tonic.

Več informacij

Najem prostora za zaključene družbe

V času delovanja Letnega vrta lahko rezervirate prostor za družbe do 30 oseb. Na voljo je tudi dodatna kulinarična ponudba. Prireditveni prostor, kjer v letu 2020 deluje Letni vrt Orehovega gaja, lahko tudi v celoti najamete tudi za zaključene družbe.