Letni vrt Orehovega gaja

Vabljeni na čiliranje pod orehi!

Maja 2020 smo Orehovem gaju odprli letni vrt, na katerem bomo ob lepih vikendih pekli pizze iz krušne peči in stregli domače napitke, craft piva in mnogo več. Vsak teden se obeta kaj novega. Za vse varnostne ukrepe bo seveda poskrbljeno.

Ob petkih bomo imeli AFTR-WoRK petek, v soboto je na sporedu PLaYFul sobota z igrami in animacijami, ČiLAuT nedelja pa je dan za sproščeno uživanje ob živi glasbi.

Ta teden dogaja…

V petek 29.5 od 15h naprej vabljeni na AFTR-WoRK petek. Poleg pizze iz krušne peči, tokrat vabimo še na caveman style pork steak s svežimi zelišči in bombico iz krušne peči. Za vse zvočne sladokusce bo tokrat poskrbel Yanoosh, sicer velik poznavalec in ustvarjalec plesne, ambientalne in eksperimentalne glasbe, z mešano selekcijo muzike od funka, chillout elektronike pa vse do brazilskih ritmov.

V lepem vremenu se bomo s pizzami in pulled pork sendviči družili tudi na ČIL-AuT nedeljo 31.5. od 11:00 do 20:00. Za glasbene užitke bosta spet poskrbela Jani Šepetavec (saxofon) in Tadej Košir (električna kitara. Ekskluzivno v OGju nastaja nov projekt teh dveh glasbenikov, tako da bomo vsakič priča novim eksperimentom v bossajazzfunky zgodbi… Stay tuned…vsako nedeljo v lepem vremenu. Jani in Tadej sta sicer prekaljena mačka domače glasbene scene, ki jih lahko srečamo predvsem na večjih odrih širom naše dežele (Nina Pušlar band, Muff, Sladica).

Stalna ponudba

HRANA IN PIJAČA

Pizze iz krušne peči + Tedenski kulinarični izbor

Craft piva / Domači ledeni čaji / Illy kava

ANIMACIJA

Vaše mulce lahko med obiskom zamotite z iskanjem zlatega jajca, ki ga je pri nas pozabil naš legendarni velikonočni zajček. Kratka igra poteka individualno, brezkontaktno in stane 5€.

Ob nedeljah med 15:00 in 19:00 izvajamo promocijski 40 minutni animacijski program NERF bitka za otroke od 6 do 12 let. Cena 5€ na otroka.

Za igro in rekreacijo bodo na voljo igre z loparji (še bolje, če prinesete svoje), vaši otroci pa se lahko varno igrajo po naših travnikih in gozdovih. Priporočamo, da izlet v Orehov gaj združite s sprehodom po čudoviti rekreativni poti ob reki Savi.

Ponudba zabavnih programov po naročilu

SEKIROMET – ZUNANJA ENOTA

90minutni program, cene od 17.5 € na osebo. Rezervacije na www.sekiromet.si

GIN&TONIC MYSTERY BOX – kratka “escape” igra

Pred vami je škatla brez pokrova in ključavnice. Poiščite način, da jo odprete, s pomočjo sodelavcev rešite kratke in zabavne uganke na temo gina ter si prislužite odlični gin&tonic. Rezervacije na info@teambuildinglab.si.

Več o projektu

Letni vrt Orehovega gaja je idealen prostor za vsakogar, ki želi preživeti nekaj lepih uric v naravi. Za varno druženje pod krošnjami dreves smo uredili najbolj simpatičen del posestva, ki je urejen v čisto posebnem eco-chic-retro stilu Orehovega gaja.

Projekt bo predvidoma traja do jeseni. Ponudba pa bo vsak dan bolj pestra. V kratkem lahko pričakujete nove tematske kulinarične dneve, posebna doživetja za družine in več.

Najem prostora za zaključene družbe

V času delovanja Letnega vrta lahko rezervirate prostor za družbe do 30 oseb. Na voljo je tudi dodatna kulinarična ponudba. 

Prostor, kjer v letu 2020 deluje Letni vrt Orehovega gaja, lahko tudi v celoti najamete tudi za zaključene družbe.

Več o tem na spodnjih kontaktih in na http://orehovgaj.si/kobilca/.

Kontakt in več informacij

030 691 109

info@orehovgaj.si