EKIPA

Grega sq

GREGOR ZRILIČ,  vodja posestva in gostinstva

Gregor ima več kot desetletje izkušenj v upravljanju dogodkov – kot DJ, animator, vodja gostinskih projektov in organizator.

V Orehovem gaju postreže pijačo dobrodošlice, koordinira gostinsko ekipo in poskrbi za dobro počutje gostov na vašem dogodku.

Kontakt: gregor@orehovgaj.si

andreja sq 2

ANDREJA PENKO, vodja financ in estetike 

Andreja je dolgoletna turistična vodnica, organizatorka dogodkov ter vodja projektov.

V Orehovem gaju drži tri vogale hiše 🙂 – koordinira prodajo, organizira dogodke in skrbi za lepo podobo prostora.

Kontakt: andreja@orehovgaj.si

 

kaja_300x300

300sq

KAJA DEKLEVA, organizator dogodkov

Kaja je dolgoletna mladinska aktivistka in prostovoljka v raznih nevladnih organizacijah. Ima izkušnje z organizacijo različnih dogodkov na lokalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju.

v Orehovem gaju je zadolžena za organizacijo dogodkov, kontakte z naročniki in pripravo ponudb. Njena želja je vsakemu naročniku ponuditi dogodek, ki bo presegel njihova pričakovanja.

ŽIGA NOVAK, trženje in razvoj

Žiga je vodja projektov, moderator, strokovnjak za igrifikacijo , kreativno razmišljanje in še kaj. Več o njem na www.ziganovak.com.

V Orehovem gaju skrbi za trženje, razvoj team building in izobraževalnih programov in vodenje zahtevnejših vsebinskih projektov.

Kontakt: info@orehovgaj.si

Miha_300x300

 

MIHA GORJUP, vodja projektov

Miha je svoje izkušnje brusil pri vodenju projektov doma in v tujini.  V naši sobi pobega (Zmajev tempelj) skrbi za nemoteno izpeljavo vaših privatnih in poslovnih dogodkov. Prav tako je del ekipe, ki sestavlja team building in escape programe. Miha je naš guru za event prizorišča – z veseljem vam poišče in najde nenavadno in zanimivo lokacijo za izpeljavo vašega programa.

 

sandrasq500

SANDRA ZIDAR, vodja prodaje skupine Orehov gaj

Sandra je rojena prodajnica, proaktivna, iznajdljiva, drzna in odločna. Zanjo ni ovir, so le priložnosti za nenehno učenje in izboljšave.
Ima pa tudi drugo plat – tisto, ki jo je našla na študiju etnologije in antropolologije. Je kreativna vsebinka, ki nenehno išče izvirne načine, inovativne prezentacije in piko na i, tisto pikico, zaradi katere našega sodelovanja ne boste pozabili.

 

GOSTINSKA EKIPA

ekipa

Gregor Zrilič, F&B manager Orehovega gaja z razširjeno kuharsko in strežno ekipo.

ana in mateja

 

Ana Zrilič in Mateja Maček, steber kuhinje in  strežbe pod orehi.

 

 

 

ANIMACIJSKA EKIPA

luka_300x300LUKA BEVC, vodja animacije

Luka je eden najbolj izkušenih in priljubljenih animatorjev na obeh straneh Alp. Profesionalno animatorsko izobrazbo je pridobil pri mednarodnem podjetju Carpe diem, nato pa je sodeloval s številnimi gostinskimi in turističnimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji.

V Orehovem gaju pripravlja animacijske in team building programe, razvija animacijsko ekipo in osebno izpelje številne projekte.

 

 

Share on Facebook