Akademija trikologije in iluzije

Ni čarobnih moči? Ni problema!

Ključne lastnosti programa:

  • Primerna velikost skupine: 4-20 otrok
  • Izhodišče: Orehov gaj
  • Trajanje: 120 minut
  • Primerna starost: 8+ let

Čarovnija ni resnična. Ali pač?

Akademija trikologije in iluzije je program za učenje čarovniških trikov in veščin, razdeljen na 3 nivoje, glede na zahtevnost izvedbe pripadajočih trikov. Nivoji so namenjeni različnim starostnim skupinam, v kolikor so pa otroci že osvojili znanje prejšnjega nivoja, so pa pripravljeni na izzive naslednjega.

  1. nivo 8-10 let
  2. nivo 11-14 let
  3. nivo 14+ let

Program se začne s 30-45min dolgo participativno predstavo, ki govori o Luksusovem spopadu z Zmajem, prikazanem v obliki čarobnih trikov, polnih ugank in humorja.
Ob neizmerni zabavi čaranja se bodo vaši otroci naučili logičnega razmišljanja, odkrivanja neznanega in razvijali domišljijo.

V drugem delu programa bodo udeleženci doživeli posamezne trike skozi oči občinstva, nato pa jim bodo ključne čarobne poteze razkrite in udeleženci se bodo pod mentorstvom čarodeja naučili trike izvesti tudi sami.

Je vaš otrok tako radoveden, da mu že škoduje?

Se vašemu otroku zaiskrijo oči, ko končno ugotovi, kako nekaj deluje?


Image

Zgodba

Vživite se v zgodbo Čarovnika Luksusa, zadnjega izzivalca mogočnega Zelenega Zmaja! Pridružite se mu ob pripovedi o vrnitvi zlobnega Zmaja nazaj v kraje, iz katerih ga je pred mnogimi leti izgnala Bratovščina ljubljanskega zmaja.

Bratovščina, sedaj poražena in obupana, sklene na še zadnji poskus soočenja z Zmajem. V bitko pošlje očarljivega, a naivnega mladega čarovnika Luksusa in ga opremi z najbolj prepovdano temno magijo, ki jo premore Grajska knjižnica…

Po grozljivem spopadu, se je Luksus vrnil nazaj v Ljubljano. “Svetu potrebuje več čarodejev, sicer je naslednji spopad lahko naš zadnji” si je rekel in sklenil ustanoviti prvo Akademijo za trikologijo in iluzije!

Magija je namreč skrivnostna reč. Nihče ne ve, zakaj so nekateri ljudje rojeni s čarobno močjo v sebi, nekateri pa brez. Bratovščina se ne more več zanašati le na čarovnike po krvi. Čas je, da začnemo VSE, ki si želijo spremeniti svet na bolje!

Akademija trikologije in iluzije je nova pridobitev Bratovščine ljubljanskega zmaja, ki je namenjena vsem, ki iz različnih razlogov ne morejo spremeniti muhe v slona.

Ampak to še nikogar ni ustavilo pred tem, da bi čaral na druge načine!

Image

Termini

POLETI (od 15.4. do 15.10)

Lokacija: na posestvu Orehov gaj, mikrolokacija odvisna od programa ali prostor po vaši izbiri

Termini: 10:00, 13.30,17:00 med vikendom, med tednom ob 17:00. Na vaši lokaciji po dogovoru.

POZIMI (od 16.10 do 14.4)

Lokacija: prostor Kozolec v Orehovem gaju ali prostor po vaši izbiri

Termini: 10:00, 13.30 med vikendom v Orehovem gaju (vprašajte nas tudi za last-minute termine). Na vaši lokaciji po dogovoru.

Cene in opcije

Osnovna cena: 150€ na program (do 10 otrok); 10€ na dodatnega otroka

Osnovna cena vključuje: Profesorja trikologije, prostor za 2,5 ure

Osnovna cena ne vključuje: hrane in pijače.

Možna doplačila:

  • Čarobni muffin in sokovi

Informacije in povpraševanje

030 691 109

Obrazec za povpraševanje Pišite nam