POROKE

Si želite poroko v vintage, eco-chic, boho stilu? Prišli ste na pravi naslov.

Nina_Janez_OrehovGaj_poroka-826_1900

Poroka Nina in Janez 2015. Foto Nastja Kovačec.

1_0831a

V Orehovem gaju vam pripravimo simpatičen poročni prostor pod orehi, zabavate in družite pa se lahko po celem posestvu (več o infrastrukturi).

V Skednju in pod obema nadstreškoma imamo prostora tudi za več kot 200 ljudi.

 

 

V primeru slabega vremena ste lahko ves čas pod streho, po 24 uri zvečer pa se zabava lahko nemoteno nadaljuje v našem večnamenskem notranjem prostoru Kozolec za 100 oseb. Poglejte si video dokaz, da vam tudi slabo vreme ne bo pokvarilo vašega najlepšega dneva pri nas.

Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu ter dobri energiji prostora in organizacijske ekipe. Zadovoljni bodo tudi otroci, ki se klasičnih gostinskih prostorov hitro naveličajo.

Oglejte si najbolj zanimive fotogalerije priznanih fotografov s porok v Orehovem gaju:

http://jurezagar.com/portfolio-type/maja-vid/

http://alenkarupovic.com/wedding-at-orehov-gaj-stasa-luka/

http://www.nastjakovacec.com/orehov-gaj-wedding-nina-janez/

http://www.aljazhafner.com/wedding-walnut-grove-poroka-v-orehovem-gaju-jana-miran/

http://bostjanjamsek.blogspot.si/2015/10/petra-klemen.html

http://www.zaobljuba.si/maja-miha-dodic

http://tanjapecenko.si/tag/orehov-gaj/

http://karinfotka.si/poroka-j_b/

Niko in Jasmina

Poročna knjiga Lare in Adrijana

Nina_Janez_OrehovGaj_poroka-1034_1900

Poroka Nina in Janez 2015. Foto Nastja Kovačec.

Priporočilo zadovoljnih strank:

Živa in Matjaž, junij 2016

predogled-6 (1)

“Kaj naj rečem – ne lepo, imeli smo se popolno. Hrana izvrstna, urejenost posestva je že mejila na kičasto :). Gosti so rekli, da kaj takega še niso doživeli – od neverjetnega ambienta, do popolne postrežbe, sproščenosti. In v nedeljo so imeli vsi neopisljiv “muskrfibr”. Nevesta pa sem naslednji dan na urgenci dobila diagnozo “zlomljena stopalnica” in mavec. Tako da je bil očitno v soboto to res najboljši žur v Ljubljani. 🙂 Še enkrat hvala tudi za priporočilo glede izbire D.J.-ja. Bil je neverjetno razpoložen. Beseda HVALA je za vse, kar ste naredili za najin popoln dan, absolutno premalo obsegajoča, če ne že klišejska – ampak druge enostavno ni. Hvala! Ne dvomim, da se še kdaj vidimo.”

Staša in Luka, junij 2015

“Midva sva bila zelo zadovoljna z vami in ste nama pomagali do res nepozabne poroke! Super ekipa ste! Res vsi vsi 🙂 Še enkrat hvala!! Hrana, zaposleni,DJ,.. vsi in vse je bilo popolno! Midva sva še zmeraj čisto navdušena! :)”

Tina in Klemen Kraigher Mišič, maj 2014

” V soboto je bilo fenomenalno. Navdušeni smo bili vsi – gostje, posebej pa seveda midva. Res ste se potrudili, posebej en velik hvala Andreji za noro lepo okrasitev. 😉 “

Nina_Janez_OrehovGaj_poroka-710_1900

 

Ponujamo tudi vožnje s kočijo (dvovprege lipicancev) in vse vrste animacijskih programov za otroke in odrasle. 

DSC_1860

 

 

 

 

 

Kontaktni podatki:

Ponudbe in rezervacije: 030 691 109, info@orehovgaj.si

Več o Orehovem gaju

Orehov gaj je nova, simpatična, unikatna in diskretna prireditvena lokacija v neposredni bližini ljubljanskega BTC. Osrednji objekt na posestvu je velik skedenj s 300 m2 pokritih površin, za hladnejše dni in zabave pozno v noč pa je na voljo tudi simpatičen zaprt prostor v velikosti 100m2. Na voljo je tudi okoli 1ha športnih, zelenih in drugih površin. Sprejemamo dogodke do 300 oseb, udobno pa se bodo počutile tudi družbe z manj kot 50 udeleženci. Smo prava izbira za pare, ki želijo svoj najlepši dan preživet sproščeno, v objemu narave, pod širokimi krošnjami orehov. Na posestvu, kjer bo vas in vaše goste spremljal vonj po lesu, sveže pokošeni travi, slami in svežini reke Save. Z ekipo, ki vam bo na vsakem koraku ustvarila občutek domačnosti.

Share on Facebook