PREDNOVOLETNA SREČANJA

V Orehovem gaju v začetku novembra 2013 odpiramo ogrevan večnamenski prostor, ki je namenjen za seminarje, konference, kreativne delavnice, kulinarične team buildinge in dobre zabave. V prostor, ki ima 110m2, sprejemamo družbe do 100 oseb. Prostor ima visok strop, naravno svetlobo, talno in toplozračno ogrevanje.

Prostor je posebej primeren  za:

–          Seminarje za 70 oseb pozimi (pogostitev v istem prostoru) in 100 oseb od maja do oktobra (pogostitev zunaj pod nadstreškom)

–          Večerne zabave s stoječo pogostitvijo za 100+ oseb

–          Večerne zabave s sedečo postavitvijo za 80 oseb

–          Bankete postavitve za 80 oseb

–          Kulinarične team buildinge do 50 oseb

001-3932_ mr

 

Posebna promocijska ponudba za november in december 2013:

I. HRANA IN PIJAČA

MENU I
Bruskete »a la chef«
Rižota/testenine iz litoželezne ponve (do 40 oseb ena jed, nad 40 oseb se pripravita dve jedi). Izbirate lahko med slednjimi jedmi:

– Paella
– Testene s zelenjavno sezonsko omako
– Testenine ali rižota z mesno omako
– Fuži z lososom in gamberi
– Pečeni riž
Karamelizirani cesarski praženec iz litoželezne ponve s prilogami (čežane, marmelade….)
Cena: 12,00 eur/osebo (cena vključuje ddv)

MENU II
Bruskete »a la chef«
Glavna mesna ali vegetarijanska jed

Izbirate lahko med naslednjimi jedmi:

– Svinjska ribica na rukoli
– Florentinec/T bone na žaru
– Orada na žaru
– Sir na žaru

Priloge: krompir oblicah in pečena zelenjava z zeliščnimi prelivi, kruh
Karamelizirani cesarski praženec iz litoželezne ponve s prilogami (čežane, marmelade….)
Cena: 14,00 eur/osebo

MENU III
Bruskete »a la chef«
Rižota ali testenine iz litoželezne ponve (izbirate lahko med slednjimi jedmi):

– Paella
– Testene s zelenjavno sezonsko omako
– Testenine ali rižota z mesno omako
– Fuži z lososom in gamberi
– Pečeni riž

Glavna mesna ali vegetarijanska jed

Izbirate lahko med naslednjimi jedmi:

– Svinjska ribica na rukoli
– Florentinec/T bone na žaru
– Orada na žaru
– Sir na žaru

Priloge: krompir oblicah in pečena zelenjava z zeliščnimi prelivi, kruh
Karamelizirani cesarski praženec iz litoželezne ponve s prilogami (čežane, marmelade….)
Cena: 18,00 eur/osebo

MENU IV
Aperitiv
Bruskete »a la chef«
Rižota ali testenine iz litoželezne ponve (izbirate lahko med slednjimi jedmi):

– Paella
– Testene s zelenjavno sezonsko omako
– Testenine ali rižota z mesno omako
– Fuži z lososom in gamberi
– Pečeni riž
Glavna mesna ali vegetarijanska jed

Izbirate lahko med naslednjimi jedmi:

– Svinjska ribica na rukoli
– Florentinec/T bone na žaru
– Orada na žaru
– Sir na žaru

Priloge: krompir oblicah in pečena zelenjava z zeliščnimi prelivi, kruh
Karamelizirani cesarski praženec iz litoželezne ponve s prilogami (čežane, marmelade….)
Turška kava
Cena: 20,00 eur/osebo

 

II.  ZABAVNI TEAM BUILDING PROGRAMI

Za podjetja, ki želijo odlično ekipno zabavo za ugodno ceno.

–          Vodene barske igre – z vrhunskim animatorjem in zanimivimi rekviziti – 10€+ ddv  na osebo

–          Wild West Party & Olimpijada – tematska zabava in ekipne igre – od 15€ + ddv na osebo

–          Skuhajte in pojete – kulinarične delavnice po dogovoru – od 25€+ ddv  na osebo. Več o tem. 

–          Zabavni program a-la-carte – zabava in igre po vaši izbiri

Cena vključuje: ozvočenje z glasbo (playlista), brezplačne namizne igre (namizni nogomet, pikado itd)

Več o naših programih animacije in zabavnega team buildinga. 

III.   ŽELITE ŠE DODATNO ZAČIMBO K VAŠEMU DOGODKU?

V Orehovem gaju vam organiziramo tudi:

–  Moderirane participativne dogodke (vodena razprava o razmerah v podjetju)

–  Kreativne konference ob koncu leta (iskanje novih rešitev za izboljšanje poslovanja)

–  Pro-akcijske kavarne (sprožanje akcijskega pristopa do reševanja izzivov v firmi)

–  Ekskluzivne dogodke po vašem naročilu

 

Rezervirate vaš prednovoletni dogodek že danes!

Informacije in rezervacije:

Andreja Penko

E: andreja@orehovgaj.si

GSM: 041 932 832

Share on Facebook