REFERENCE IN PRIPOROČILA

REFERENCE 2015-2016-2017

ADACTA D.O.O., ADRIATIC SLOVENICA ZAVAROVALNA DRUŽBA D.D., AGENCIJA 101 D.O.O., ALLIANZ ZAVAROVALNICA PODRUŽNICA LJUBLJANA, ALTA INVEST D.D., ALTA KONTO D.O.O., ALTA SKLADI D.D., ALTA SKUPINA D.D., AMZS D.D., ANNI D.O.O., ARNES, ASTRAZENECA UK LIMITED, AVIAT D.O.O., BANKA SLOVENIJE D.D., BANKART D.O.O., CANON ADRIA D.O.O., CELTRA D.O.O., CMC EKOCON D.O.O., DANFOSS TRATA D.O.O., DEICHMANN D.O.O., DINIT D.O.O., DONIT TESNIT D.O.O., EUROPAPIER D.O.O., EUROPLAKAT D.O.O., FLEGIS D.O.O., FUTURA PR D.O.O., GAMA SYSTEM D.O.O., GAMBIT TRADE D.O.O., GENERALI D.D., GEN-I D.O.O., GENIS D.O.O., GOODYEAR D.D., HELIOS D.O.O., HELLA SATURNUS SLOVENIJA D.O.O., HENNES & MAURITZ D.O.O. (H&M), HETA ASSET RESOLUTION D.O.O., HIDROINŽENIRING D.O.O., HTTPOOL D.O.O., INVESTICIJSKE STORITVE D.D., JANUS TRADE D.O.O. (Samsung), JTI/ARC D.O.O., KEMOFARMACIJA D.D., KOMPAS MTS D.D., LEK D.D. (NOVARTIS PHARMA SERVICES INC.), MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O., MARG D.O.O., MAZDA MOTOR SLOVENIJA D.O.O., MEDIS INTAGO D.O.O., MEDITRADE D.O.O., MEDIUS D.O.O., MERCATOR D.D., MERKUR ZAVAROVALNICA D.D., MESTNA OBČINA LJUBLJANA, MIMAJA D.O.O. (Mr. PET), MODRA ZAVAROVALNICA D.D., MOL SLOVENIJA D.O.O., NEW MOMENT D.O.O., NIL D.O.O., NISSAN SLOVENIJA D.O.O., NLB D.D., PHILIP MORRIS LJUBLJANA D.O.O., PLANETA D.O.O., PORSCHE KREDIT IN LEASING SLO D.O.O., PRAVI RAJ D.O.O., PRISTOP D.O.O., PRO PLUS D.O.O., PROMIDEJA D.O.O., RUDNIDIS D.O.O. (E. LECLERC), S&T SLOVENIJA D.O.O., SAVA RE D.D., SBERBANK D.D., SC JOHNSON, SCARABEJ SKUPINA D.O.O., SI SPLET D.O.O., SIEMENS D.O.O., SIJ D.D., SKB LEASING D.O.O., SKLAD OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV, SRC D.O.O., STELKOM D.O.O., STUDIO MODERNA D.O.O., STUDIO PEŠEC D.O.O., ŠPORTNA LOTERIJA IN IGRE NA SREČO D.D., ŠKD RTV SLOVENIJA, TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA D.O.O., TELEKOM SLOVENIJE D.D., TIM VALORES D.O.O., TOP SHOP INTERNATIONAL SA (ŠVICA), TRIGLAV RE D.D., TRIGLAV SKLADI D.O.O., TRIGLAV SVETOVANJE D.O.O., UNICOMMERCE D.O.O., UNICREDIT BANKA SLOVENIJE D.D., USTANOVA UMANOTERA, VOTAN D.O.O., WRIGLEY D.O.O., ZAVAROVALNICA SAVA D.D., ZAVAS D.O.O., ZDRUŽENJE MANAGER, ZORIEVENTS MATJAŽ JAKOLIN S.P. (500 Podjetnic), ZVD D.O.O., ZZI D.O.O.

OSEBNA PRIPOROČILA

Staša in Luka (junij 2015)

Midva sva bila zelo zadovoljna z vami in ste nama pomagali do res nepozabne poroke! Super ekipa ste! Res vsi vsi : Še enkrat hvala!! Hrana, zaposleni, DJ,.. vsi in vse je bilo popolno! Midva sva še zmeraj čisto navdušena! 🙂

Darja Slokan, RTV Slovenija (maj 2015)

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vam in vaši ekipi za ves trud. Z vašo pomočjo so se naši sodelavci lahko sproščeno družili in mrežili. Svojim sodelavcem pa prenesite vse pohvale, ki smo jih bili deležni v organizacijskem odboru, saj nismo prejeli niti ene pripombe. Navdušeni smo bili tako nad lokacijo, kot hrano in logistiko. Še enkrat hvala in upam, da kmalu na snidenje – da rezerviramo termin za prihodnje leto.

Martina Rupar,  Služba za pravne, kadrovske in splošne zadeve,  Triglav Re, Reinsurance Company Ltd. – maj 2015

Z organizacijo team building dogodka v Oregovem gaju smo zelo zadovoljni.

Ob prihodu nas je prepričala prečudovita narava, ki je ob toplem in sončnem dnevu prišla še posebej do izraza. Zelo smo bili navdušeni nad programom “Pobeg iz skednja”, saj nas je prav prijetno presenetila predstava, ki je bila lep uvod v program, poleg tega pa je nismo pričakovali in je bilo zato presenečenje še bolj uspešno. Program “Pobeg iz skednja”  je zelo interaktiven in nas je pritegnil do te mere, da smo na svet zunaj skednja čisto pozabili in se popolnoma vživeli v vloge, ki so nam bile dane. Prav z navdušenjem smo se kot mali otroci lotili novih izzivov in preizkušenj, ki jih ponuja skedenj.

Poleg vsega omenjenega nas je navdušilo profesionalno in prijazno osebje, ki je do potankosti posrbelo za to, da je dogajanje potekalo, tako kot mora in da nam ni bilo potrebno skrbeti kako bo team building potekal.

Z veseljem se bomo v Orehov gaj vrnili še kdaj, saj ponuja ogromno možnosti za organizacijo raznovrstnih dogodkov za prijetno druženje in ustvarjanje nepozabnih vtisov in spominov.

DSC_0024

 

Suzana Jež, Deichmann, vodja službe razvoja kadrov (marec 2015)

Res je bila igra ” Verižni ekspiriment” kot nalašč za našo skupino, saj je povezovanje oziroma dobra komunikacija je ključ do dobrega tima.  Najbolj pomembni so nam medosebni odnosi na delovnem mestu  in to seveda brez primerne komunikacije žal ne gre.  Pri tej igri resnično ne moreš biti uspešen,  če se skupine ne povežejo in ne najdejo skupnih rešitev za dosega cilja.
Vse pohvale tudi vašemu kuharju in ostalemu osebju – res smo se počutili zelo dobro in skupina je bila zelo sproščena. Taki trenutki so zelo dragoceni, saj tukaj se pletejo nove vezi in stare utrjujejo. Skratka moji sodelavci so bili navdušeni.

Anonimne izjave iz mini ankete – januar 2015
—-
Vse je bilo tiptop: ambient, postrežba, hrana, prijaznost osebja…. Vsakomur, ki si želi poroke ali obletnice, priporočam Orehov gaj. Hvala, ker se trudite za nas! Spodbudno tako še naprej!

Razvijajte se še naprej!

Z vami smo preživeli čudovit in zabaven večer. Animacija, osebje, hrana in ambient – odlično!

Definitivno najboljša lokacija, najboljša hrana in najboljša ekipa za poroko v Ljubljani.

Ste super, krasni, prava osvežitev
—-
Najboljši ste. Drugo leto se zopet vidimo 🙂

Vse pohvale…

Vesna, Inštitut Jožef Štefan (december 2014)

Imeli smo se nepozabno lepo. Hrana je bila odlična, postrežba in osebje tudi, ambient prečudovit. Vsi smo se počutili odlično in resnično upam, da ponovimo, morda poleti. Želim vam še veliko uspešnih dogodkov.

Saša Miklavčič, Teknoxgroup d.o.o. (december 2014)

Moram vam povedati, da smo zelo uživali na malo drugačnem žuru, kot smo jih običajno vajeni. Upam, da se še vidimo v poletnem času.  Hvala še enkrat za vaše sodelovanje in mnogo uspeha tudi v bodoče vam želimo in vsega, kar sodi zdraven …

Metka Ule Novak, Head of Operations, Acies Bio (december 2014)

Želim se vam še enkrat zahvaliti za enkratno organizacijo včeraj – imeli smo se zelo lepo in tudi naučili smo se nekaj novih stvari. Gotovo pridemo še k vam:).

–  Polona Gorše, Spletnik d.o.o. (september 2014)

Imeli smo se super, fin prostor, dobre delavnice in nasploh bomo razširili dober glas za vas!

– Meta Blaž, Schenker d.d. (september 2014)

Petkov piknik v Orehovem gaju je odlično uspel. Kljub slabemu vremenu, ko je lilo kot iz škafa, smo se pri vas dobro počutili. Zahvaljujem se vam za dobro organizacijo in seveda celotni ekipi  za izvrstno hrano, dobro postrežbo in prijetno vzdušje. Res ste »Dream Team« in upam, da se bomo še kdaj srečali in ponovno sodelovali.

– Maja Zavrl, bolha.com (avgust 2014)

bolha fotoBolha se je odločila, da bo tudi to leto pripravila popoletni piknik za vse zaposlene, ki skrbijo za spletni portal bolha.com. Ker nam je kot spletnemu portalu blizu ponovna uporaba, zanimivo, eko, kvalitetno, urejeno, pristno, spontano, zabavno, čisto in prijazno, je bil Orehov gaj resnično prava lokacija za nas. Navdušenje nad lokacijo je bilo med zaposlenimi prisotno že na začetku, ko smo se zbirali, vse skupaj pa se je samo še stopnjevalo, ko smo bili postreženi s strani prijaznih ljudi, ki so ves čas skrbeli za nas. Ni skrivnost, da se je »šmorn« pekel dvakrat! Delavnica, kjer smo se izkazali kot odlični konstruktorji in poznavalci testenin, in različne športne aktivnosti, so naš tim še bolj povezale. Posledice prijetnega piknika se čutijo še danes, ko je spet običajen delovni dan in verjamem, da bo tako vsaj do novega leta. Vredno obiska! Hvala, Orehov gaj.«

– spontana priporočila s Facebooka (julij 2014)

priporocilas facebookanbrez slike

 

 

 

 

 

 

– Ana Pavlovski, Stelkom (junij 2014)

»Zelo smo bili zadovoljni s samo izvedbo dogodka, z vami, z vsem kar smo počeli. Kar se nas tiče je bil dan popoln:). Prepričana sem, da bomo še sodelovali. Iskrena hvala vam in vsem, ki so pomagali, da smo se počutili tako dobro in da je dogodek uspel.«

konjr7

– Polona Gomboc, Lek d.d. (junij 2014)

“Vse je bilo odlično! Oziroma več kot odlično. Naši sodelavci so bili več kot zadovoljni, zelo so pohvalili vašo lokacijo, samo organizacijo in vaše prijazno osebje. Res hvala za vso gostoljubnost  in ustrežljivost.“

– Ines Jurajevčič, Everet International d.o.o. Ljubljana (maj 2014)

Rada bi se vam v imenu cele firme zahvalila za zelo dober piknik. Vsi so bili super zadovoljni, še danes govorimo o tem kako je bilo vse super. 🙂 Hrana je bila odlična, ponudba športnih aktivnosti in glasba pa tudi super.  Že dolgo nismo tako uživali na skupnem pikniku, tako da vsaka čast. p.s.: ambient je tudi odličen.  🙂

– Boštjan Berčan, namestnik direktorja Europlakat d.o.o. (april 2014)

“V Orehovem gaju smo našli primerno kombinacijo ustvarjalnih team building programov ki so predstavljali izziv za vse naše zaposlene. Poleg tega smo iskali mirno lokacijo s prav posebnim ambientom blizu mesta. Izvirnost dogajanja na enem, centralnem prizorišču je vsem omogočala pregled nad dogajanjem in na ta način medsebojno spodbujanje vseh tekmovalnih ekip. Navdušila nas je odlična organizacija, izbor odličnih živil in uporaba okolju prijaznih materialov. Ob zvokih dobre glasbe smo konstruirali tri odlična vozila ki so uspešno prestala testno vožnjo ter na Weber žarih s pomočjo kuharja pričarali tri izvrstne menije. Ekipa Orehovega gaja je super, profesionalna in hkrati zabavna. Vsi naši zaposleni so bili nad dogodkom navdušeni. Toplo priporočamo.” 

dirkar4

– Boštjan Jenko – izvršni direktor korporativnega marketinga, KD Življenje d.d. (september 2013)

“V četrtek smo imeli s sodelavci priložnost preizkusiti Orehov gaj. In…potrjujem, da je resnično unikaten:-). V zraku kroži sama pozitivna energija, katere se udeleženci hitro okužijo. To pa je tudi namen in glavni cilj bivanja v tem raju/gaju. Poleg tega, ga krasijo prijazni gostitelji. Da ne omenjam same lokacije – blizu in hkrati na samem. Skratka, priporočam skupinam, podjetjem,..”

KD - odbojka

– Andrej Gazvoda, Donit Tesnit d.o.o. (september 2013)

»Tradicionalni Donitov piknik za zaposlene smo imeli letos v čudovitem ambientu Orehovega gaja. Zadovoljno smo se mastili z dobrotami iz žara in kalorije porabili na športnih aktivnostih na prizorišču. Ob prijetni glasbi in klepetu je popoldne kar prehitro minilo. Zvečer smo še malo zaplesali in se prijetno utrujeni poslovili od prijaznih gostiteljev. Hvala ekipi Orehovega gaja! Priporočam!

– Urša in Zory, Podjetnice.com (september 2013)

Dragi Orehovogajci!  Kaj naj rečeva…HVALA, HVALA, HVALA! Pri vas smo se imele enkratno, okusno, sproščeno, zadovoljno, zabavno, srečno… Res ste super ekipa, prostor fantastičen, kar so TAKOJ opazile tudi naše podjetnice, tako da se bodo in bomo zagotovo še vračali! Fotografije ste verjetno že videli na FB, a vseeno še LINK<<, da boste imeli za spomin. Želiva vam vse dobro in samo tako naprej! Urša & Zori  P.S.: Za hec pa še en kolaž najboljših Orehogajcev:

kolaz orehogajcev

 

 

 

 

 

 

 

– Nataša Rojšek, Ministrstvo za gospodarstvo (september 2013)

“V Sloveniji je ogromno piknik prostorov, vendar pri večini manjka celovita ponudba. Ste tudi vi med tistimi, ki ste že dolgo iskali primeren prostor, ki ponuja veliko več kot zgolj piknik lokacijo? Če boste obiskali Orehov gaj, boste zagotovo pozitivno presenečeni. ”

Več na:http://www.dnevnikich.si/dnevni_kic_si/zgodba.php?n=piknik-presenecenje

Share on Facebook

Leave a Reply