ZABAVNI TEAM BUILDING

Med zabavnimi programi vam posebej priporočamo ugodne ekipne igre in animacijske programe, ki jih izvajamo s preizkušeno ekipo hišnih animatorjev in team building inštruktorjev:

–          Wild, Wild West  ekipne igre in tematska zabava na temo divjega zahoda

slovenian olympics (3)

          Kulinarični team building – za vse velikosti skupin vam organiziramo kulinarične team buildinge in promocijske kulinarične dogodke. Več o tem.

kul tb man

–          Pretresi svojo ekipo – coctail delavnica in party. Za skupine vseh velikosti – samostojen program ali ko del tematske hawaii zabave – poleti in pozimi. Več o tem. 

–          Team filming – postanite Hollywoodski producenti za en dan ter posnemite zabavno reklamo za vaše izdelke in storitve ali celo čisto pravi igrani film.

–          Čivava na straži – zabavne in enostavne ekipne igre, ki se navdihujejo v legendarnem komadu Bit (Zmelkoow). Discipline so slalom v ravnini z zarjavelimi kolesi, lomljenje korakov, jahanje oblakov, pihanje v sonce itd.

–         Krpanove igre –  pomerite se v nenavadnih »športnih« disciplinah iz konjereje, gozdarstva in kmečkega življenja.

–          Plemenske igre – razdelite se v indijanska plemena, pridobite lastna indijanska imena in zmagajte na plemenski olimpijadi.

–          Havajske igre – izdelajte svoj totem iz lubenice in se preizkusite v mešanju cocktailov, lovljenju rib, keglanju s kokosovimi orehi, plesanju hula plesov ipd.

–          Zeleni (eko) team building programi – naredite dobro delo za svojo ekipo in okolje ter sestavite čebeljnak, ptičje hišice, hotel za koristne žuželke ipd.

–          Umor v Orehovem gaju – med večerjo se zgodi umor, ki ga morate razrešiti s pomočjo dokazov,opazovanja, interakcije z drugimi udeleženci in logičnega razmišljanja. Več o tem.

–          Kmečke igre – zabavne in enostavne ekipne igre na temo slovenskega podeželja

Cena: od 10€ + ddv na osebo. Kontaktiraje nas za več informacij in ponudbo.

Programe izvajamo tudi na drugih lokacijah.

Share on Facebook