ČiL AuT NEdelja
se nadaljuje v poletje

V mesecu maju, ko je Orehov gaj ozelenel v vsem svojem sijaju,  se je začela tudi lepo sprejeta zgodba, ki se nadaljuje na prekrasne poletne nedelje ob izbrani glasbi in hrani.  

Tadej Košir, kot glasbeni selektor  in naš Gregor, v vlogi selektorja hrane in pijače, sta združila svoji dve veliki ljubezni – hrano in glasbo – v skupen projekt, za katerega vneto kujeta program, ki bo razvajal ušesa in brbončice celo poletje.

Prve tri NEdelje so se pokazale kot zelo uspešen koncept, ki je prav pri vseh gostih zbudil občutek, ki ga želimo ponavljati v nedogled…. “Krasno je blo”, “Uživali smo”, “To je idealen svet”, “Muzika je božala ušesa”, “Otroci so se ‘mel dbest”, “nisem še jedel tok dobrega tacosa”, “Pizza ni okrogla” so samo nekatere izjave, ki smo jih slišali od gostov.

Kaj se obeta na glasbenem področju? Tadej kot poznavalec glasbene scene bo pripravil svoje glasbene prijatelje, da se na odru ČiL Aut NEdelj sestavijo v zasedbe, v katerih drugače ne igrajo in se v konceptu jazzfunk duetov preizkusijo v živo 🙂 .

Ker pa so NEdelje namenjene družinam, prijateljem z otroci, starim in mladim, skratka vsem ljubiteljem lepega, dobrega, okusnega in zabavnega smo pod krošnjami dreves  pripravili tudi program za naše najmlajše. Medtem, ko se bomo mi razvajali in ležerno ob dobri kapljici, slastnih prigrizkih in dobri družbi poslušali izbrano glasbo, se bodo otroci zabavali v doživljajskem parku Orehovega gaja – Prepovedanem gozdu.

V nedeljo 14. junija 2020, po izboru Tadeja, za glasbeno poslastico poskrbita mlada virtuoza Jošt Lampret (bas) in Blaž Avsenik (klavir), ki bosta prvič preigravala jazz standarde v duetu. Fanta pripadata mlajši generaciji jazz glasbenikov, sicer pa skupaj orjeta ledino z bandoma Pijammies in Batista Cadillac. Začneta ob 16h!

Gregor pa bo tokrat s svojo ekipo in kupom drv v naši 6 tonski krušni lepotici pekel  pizze, ki so že stalnica ČiL AuT NEdelj, in dimil vedno slastna na češnji dimljena rebra kralja živali.

Krasno bo! Nedelje so naše!

VAbljeni 🙂

p.s. ČiL AuT NEdelja je lepa priložnost za organizacijo rojstnih dni za manjše družbe do 30 oseb. Za večje skupine pa imamo seveda na voljo tudi druge prostore.

p.s.2 Pridte s kolesi. Ob Savi med Črnučami in Orehovem gajem je super trasa za nedeljski izlet.

p.s.3 Imate kakšno idejo za sodelovanje? Veseli bomo vsakega predloga.