Poletje v Orehovem gaju

Vabljeni na poletno druženje pod orehi!

Vsako sredo, četrtek in nedeljo od 25.6. do 23.8. bo v Orehovem gaju odprt letni vrt s programi za vse generacije.

Ključne besede

otroška animacija, doživljajsko igrišče, ping-ponk turnir, dobra glasba, pizze iz krušne peči, domači napitki, craft piva, tedenske kulinarične dobrote,  ČiL AuT NEdelja z živo glasbo

Stalna ponudba

HRANA IN PIJAČA

Pizze iz krušne peči + Tedenski kulinarični izbor

Craft piva / Domači ledeni čaji / Illy kava

ANIMACIJA V PREPOVEDANEM GOZDU – NOVO!

Vsak dan festivala bo od 17:00 do 20:00 odprto reciklažno-doživljajsko igrišče Prepovedani gozd. Vstopnina 15€ na termin. Gre za unikaten koncept preživljanja prostega časa, ki temelji na zanimivih rekvizitih, odštekanih izzivih in prosti igri. Več o tem. 

PING PONG POLETNA LIGA

Iščemo interesente za poletno ligo v dvojicah. Poiščite prijatelja (in eno rezervo) in skušajte v času Poletja v Orehovem gaju odigrati kar največje število dvobojev z drugimi dvojicami. Finalni vikend bo od 21. do 23. avgusta. Preliminarne, neobvezne rezervacije opravite tukaj.

VELIKE VRTNE IGRE

Za igro in rekreacijo bodo na voljo velike vrtne igre in igre z loparji (še bolje, če prinesete svoje), vaši otroci pa se lahko varno igrajo po naših travnikih in gozdovih.

KOPANJE IN ČILIRANJE V SAVI

Le streljaj od Orehovega gaja je urejena brežina reke Save, kjer se lahko osvežite noge ali celo telo. V vsakem primeru pa priporočamo, da izlet v Orehov gaj združite s sprehodom po čudoviti rekreativni poti ob reki Savi.

Ponudba zabavnih programov po naročilu

SEKIROMET – ZUNANJA ENOTA

90minutni program, cene od 17.5 € na osebo. Rezervacije na www.sekiromet.si

GIN&TONIC MYSTERY BOX – kratka “escape” igra

Pred vami je škatla brez pokrova in ključavnice. Poiščite način, da jo odprete, s pomočjo sodelavcev rešite kratke in zabavne uganke na temo gina ter si prislužite odlični gin&tonic. Rezervacije na info@teambuildinglab.si.

Več o letnem vrtu Orehovega gaja

Letni vrt Orehovega gaja je idealen prostor za vsakogar, ki želi preživeti nekaj lepih uric v naravi. Za varno druženje pod krošnjami dreves smo uredili najbolj simpatičen del posestva, ki je urejen v čisto posebnem eco-chic-retro stilu Orehovega gaja.

Najem prostora za zaključene družbe

V času delovanja Letnega vrta lahko rezervirate prostor za družbe do 30 oseb. Na voljo je tudi dodatna kulinarična ponudba.

Prostor, kjer v letu 2020 deluje Letni vrt Orehovega gaja, lahko tudi v celoti najamete tudi za zaključene družbe.

Več o tem na spodnjih kontaktih in na http://orehovgaj.si/kobilca/.

Kontakt in več informacij

030 691 109

info@orehovgaj.si