40. rojstni dan

Vabimo vas, da vašo nepozabno zabavo pripravite v intimnem okolju Orehovega gaja!

Orehov gaj je poseben prireditveni prostor, ki je namenjen izjemnim doživetjem. Najbolj ga zaznamujejo ključne besede: dostopnost, zasebnost in vse storitve na enem mestu.

Naši kuharski mojstri vam lahko pripravijo svečano rojstnodnevno večerjo, piknik pojedimo ali majhne prigrizke za zabave že(l)jne in lačne goste.

Osrednji prostor za zabave je 100 m2 velik ogrevan notranji prostor Kozolec, ki je odprt celo leto, pred njim pa je na voljo še 150 m2 velik ogrevan predprostor, ki služi kot kadilnica in prostor za igre. Več o infrastrukturi!

Orehov gaj pa je veliko več kot le prostor pod mestom. Ves čas praznovanja vam bodo na voljo velike igre – ročni nogomet 4-na-4, jenga velikanka, ping pong … Za zabave željne lahko uredimo še DJ-a, ozvočenje pa je seveda vedno na razpolago. V kolikor pa si želite praznovanje še dodatno popestriti in začiniti, nas povprašajte o ostalih možnostih doživetij – od escape programa do skrivnostnega murder mysterija ali casino večera.

In brez skrbi: kar se zgodi v gaju ostane v gaju.

Cene in pogoji

  • Od 1000€ in DDV za povprečno družbo v terminih konec tedna

Ne spreglejte vsakoletne posebne ponudbe za dogodke v mesecih oktober in november ter marec in april!

Informacije in povpraševanje

030 691 109 - glavna pisarna / prodaja

040 237 248 - informacije in povpraševanja

OPOZORILO: V času glavne sezone smo težje dosegljivi na telefon. Do informacije boste najhitreje prišli s sporočilom na info@orehovgaj.si.

040 532 525 - otroški rojstni dnevi/počitniški programi
031 834 513 - sekiromet in teambuilding programi


Obrazec za povpraševanje Pišite nam