Abrahami in druge okrogle obletnice

Praznovanje okroglic obletnic ima vedno dodaten čar, posebno mesto pa ima seveda 50-letnica po domače Abraham.

Pa veste, zakaj sploh rečemo, da pri 50-tih letih srečaš Abrahama, eno ključnih oseb v zgodovini judovstva in krščanstva? Ima to kaj zveze s tem, da je bil Abraham poznan po modrosti in visoki doseženi starosti?

Abraham rečemo, presenetljivo, zaradi ene same omembe v novem testamentu, ko so Judje ob Jezusovem komentiranju dogajanja v templju dejali “Še petdeset let nimaš in si že videl Abrahama”. Kar v prevodu lahko pomeni: Premlad si, da bi nam pametoval. In to je to, ljudska pamet je opravila svoje in zdaj pač rečemo Abraham!

Praznovanje Abrahama v stilu

Kakorkoli že, Abrahama se splača praznovati v stilu, zato smo za vas izbrskali nekaj konkretnih nasvetov za organizacijo vaše 50-letnice:

  • Naredite si končno zabavo po svojem okusu (carpe diem!). Zdaj je žurka prvič po 20-letnici spet lahko kanček bolj “utrgana”. V teh zrelih letih se pač ne spodobi več sekirat, kaj si o vašem obnašanju na zabavi mislijo mama, ata, teta in stric
  • Izberite intimni prostor za zaključene družbe, kjer boste imeli zasebnost edine družbe na prizorišču. Pozabite na klasične gostilne, kjer se ne posvečajo samo vam. Izberite nekaj v stilu Orehovega gaja.
  • naredite kratka tekmovanja v “nenavadnih” disciplinah. V Orehovem gaju imate na uporabo (brezplačno) ozvočenje z mikrofonom in nekaj špasnih rekvizitov, vključno z našo kravico za molžo. Ali pa vam animacijo naredimo na ključ!
  • Vključite vaše goste v aktivno so-ustvarjanje dogodka, npr s celovitim animacijskim programom, ali pa jih celo naučite nekaj novega, npr s kulinarično delavnico.
  • Pripravite – ali zahtevajte, da drugi pripravijo za vas – računalniško projekcijo starih slik in filmov. V Orehovem gaju je na voljo stropni LCD projektor in platno.
  • Naredite si tematsko zabavo, s hrano, pijačo, morda tudi oblačili, glasbo in plesom. Morda zabavo na temo Dalmacije, ki vas bo spomnila na vse lepe trenutke na morju. Ali pa ste morda raje za žurko v stilu Divjega zahoda?

Zaklenite svoje prijatelje in žlahto v skedenj, pa naj se rešijo s kolektivno inteligenco in sodelovanje (escape room). Ali pa jim samo zaklenite hladilnik s pivom, za katerega se bo treba potrudit.

Informacije in povpraševanje

030 691 109 - glavna pisarna / prodaja

040 237 248 - informacije in povpraševanja

OPOZORILO: V času glavne sezone smo težje dosegljivi na telefon. Do informacije boste najhitreje prišli s sporočilom na info@orehovgaj.si.

040 532 525 - otroški rojstni dnevi/počitniški programi
031 834 513 - sekiromet in teambuilding programi


Obrazec za povpraševanje Pišite nam