Predstavitev posestva

O Orehovem gaju

Orehov gaj je unikaten, kreativen prireditveni in izobraževalni prostor v Ljubljani, ki je namenjen zaključenim družbam in drugim posebnim priložnostim. Pri nas na enem mestu dobite prostor, hrano, pijačo in programske vsebine za podjetja ali zasebne priložnosti.

Vabimo vas, da pri nas organizirate poslovni piknik, seminar, konferenco, teambuilding in vse zasebnih druženj – poroke, abrahami ipd

Posestvo Orehov gaj je sestavljeno iz več enot:

Osrednje posestvo s Kozolcem in Skednjem

osrednji prostor z ogrevanim objektom Kozolec (100m2),  pokritim predprostorom Kozolca (100m2), osrednjim dvoriščem in drugimi nadstreški v velikosti 200m2.  Skupaj 400m2 strehe. Do 250 oseb.

Jedro posestva je prelepi Orehov vrt, ki lepo zaokrožuje osrednje dvorišče med Skednjem in Kozolcem. Na travnati površini pod krošnjami starih orehov se odvijajo poročni obredi, ob drugih priložnostih pa tja postavimo chill out kotičke ali del vrtne zabave, ki jo z izbranimi unikatnimi elementi prikrojimo čisto po vašem okusu. V zimskem času vrt zaživi v soju novoletnih lučk in prasketanju odprtega ognja.

Notranji del Skednja je mogoče najeti posebej kot prostor za izvajanje programov.

Kobilca

piknik prostor levem posestva, ki je namenjen skupinam do 50 oseb.

Osrednji prostor in prostor Kobilca lahko funkcionirata kot celota pri posebnih dogodkih nad 250 oseb.

ZAHODNI DEL POSESTVA

Na levem, zahodnem delu posestva se nahaja doživljajski del posestva, kjer so enote  Vrba, Hrast in Prepovedani gozd, kjer poteka sekiromet, team building in otroški programi.  Na voljo je dodatnih 300m2 pokritih površin. Za največje dogodke celotno posestvo lahko funkcionira kot celota.

KAKO DELUJEMO?

V Orehovem gaju organiziramo celovite dogodke s hrano, pijačo in programom. Posebej se plača tudi najemnina prostora, ki vključuje:

  • Postavitev pohištva po vaših željah (do max 4 h dela na pripravi) in hišnika ves čas dogodka
  • Tehnična oprema – projektor in platno
  • Ozvočenje, ki ga uporabimo za povezovanje in predvajanje piknik glasbe (internetni radio)
  • Športni rekviziti (namizni tenis, ročni nogomet, pikado, loparji za badminton, balinčki itd)
  • Igrišče za mali nogomet
  • Parkirišča
  • Čiščenje

Skupine večje od 300 oseb:
Za dogodke nad 300 oseb se pripravi posebna ponudba, ki vključuje tudi najem dodatnih parcel in parkirišč ter vso potrebno logistiko za velike skupine (najem dodatnih stranišč, šotorov, rediteljev itd.)

Posestvo v sliki

 

Orehov gaj v sliki

Osrednje posestvo

Skedenj

Kobilica