Splošni pogoji uporabe

Minimalna poraba: Posestvo oddajamo samo v paketu s hrano in pijačo. Skupine sprejemamo po načelu minimalne porabe, ki je odvisna od sezone, dneva v tednu in trajanja dogodka. Najmanjša minimalna poraba je 1000 € za dogodke, največja pa 4000 € za sobote v toplem delu leta. Več o tem v ponudbi, ki jo prilagodimo za vaš dogodek.

Najemnina: Najemnina vam omogoča, da si pri nas tudi prostorsko kreirate vaš dogodek. Posestvo lahko najamete po delih: Osrednje posestvo s Kozolcem in/ali Skedenj in/ali Kobilca in/ali Vrba. Skupaj z vami bomo izbrali tisto opcijo, ki vam bo nudila optimalno rešitev za vaš dogodek. Najemnina se skupaj s hrano in pijačo všteva v minimalno porabo.

Najemnina v letnem času

(od 27.4. do 13.10)

   V najemnini na našem osrednjem prireditvenem prostoru je vključeno:

   • Postavitev pohištva po vaših željah (do max 4 h dela na pripravi) in hišnika ves čas dogodka
   • Tehnična oprema – projektor in platno
   • Ozvočenje, ki ga uporabimo za povezovanje in predvajanje piknik glasbe (internetni radio)
   • Športni rekviziti (namizni tenis, ročni nogomet, pikado, loparji za badminton, balinčki itd)
   • Osnovna dekoracija prostora
   • Igrišče za mali nogomet
   • Parkirišča
   • Čiščenje

   Skupine večje od 300 oseb:
   Za dogodke nad 300 oseb se pripravi posebna ponudba, ki vključuje tudi najem dodatnih parcel in parkirišč ter vso potrebno logistiko za velike skupine (najem dodatnih stranišč, šotorov, rediteljev itd.)

    Pravilnik o hrupu:
    Do 24:00 je maksimalna obremenitev s hrupom na zunanjem prireditvenem prostoru 90 decibelov, po 24:00 pa se zabave z glasbo lahko nadaljujejo v notranjem prostoru (Kozolec). S potrditvijo dogodka v Orehovem gaju naročnik potrjuje, da se v celoti strinja s pravilnikom o hrupu v Orehovem gaju (http://orehovgaj.si/pravilnik-o-hrupu-v-orehovem-gaju/). Vsem naročnikom, ki želijo zabavo z glasno glasbo (z DJ-jem ali glasbeno skupino), priporočamo, da si temeljito preberejo pravilnik. Skupine z lastnim DJ-jem oz. dostopom do nastavitev glasnosti morajo zakupiti celotno Osrednje posestvo.

    Vnos lastne hrane in pijače:
    Vnos lastne hrane ni mogoč, razen pod posebnimi pogoji. Za prinešeno pijačo pa zaračunamo čepnino po ceniku.

    Uporaba pirotehničnih izdelkov, spuščanje gorljivih lampijonov v zrak in izvedba ognjemeta ni dovoljena.

    Več o POGOJIH POSLOVANJA.