Čarovniška šola – poletje 2019

Orehov gaj in Bratovščina ljubljanskega zmaja vabita na prav posebno začaran 5-dnevni doživljajski program – Čarovniško šolo.

NOVO!

 • V Čarovniški šoli letos prespimo skupaj vse štiri noči
 • Učenje angleščine skozi igro 

—–

Zabavni “šolski predmeti”, čarovnomet ( podoben Quidditchu ), čarodisko, taborjenje v naravi in nenazadnje, čisto prava zaključna predstava za starše, so le nekateri elementi tega unikatnega in nepozabnega doživetja za otroke med 6 in 10 let.

Vaš otrok rad čara in je želen novih coprniških znanj? Rad odkriva, raziskuje, išče in ustvarja? Potem bo to zanj gotovo super poletno doživetje. Vendar pozor! Če iščete klasično počitniško varstvo, potem to ni program za vašega otroka. Čarovniška šola je intenziven petdnevni doživljajski program (od ponedeljka do petka), ki bo vašemu otroku ostal v spominu za celo življenje!

To poletje bomo coprali v najmanj enem terminu. Pohitite, mesta se rada hitro zapolnijo!

Termin: 5. do 9. avgust 2019

Spletna prijava

Program

Otroci bodo ob prihodu postali člani ene izmed štirih čarovniških družin, ki bodo med seboj tako tekmovale ( v znanju, igri in drugih izzivih ) kot sodelovale, na primer takrat, ko se bo treba kot neustrašna ekipa spopasti s strašnim zmajem.

Osrednji elementi programa so:

ČAROVNOŠOLSKI PREDMETI

Otroci bodo pridobili znanje in veščine na področju:

 • čarovniških trikov
 • astronomije
 • alkemističnih poizkusov
 • mešanje čarovniških cocktailov
 • zmajologije
 • magične iluzije
 • čarovniške angleščine
 • ritmologije …

Kratki in zabavni šolski predmeti bodo spodbujali domišljijo in čudenje, obenem pa bodo otrokom dali zabavno praktično znanje iz kemije, fizike, botanike, celo malo psihologije (usmerjanje koncentracije, opazovanje, spoznavanje samega sebe in ostalih…). V šoli se bodo otroci vsak dan naučili kakšen »trik«, ki ga lahko pokažejo staršem (mini domača naloga), naslednji dan pa bodo morda celo “vprašani” s strani učiteljev ali ravnatelja.

TURNIRJI

Predvsem v čarovnometu, ekipnem čarovniškem športu, ki spominja na Quidditch, pa tudi v Igrah brez meja, ki vključujejo celo vrsto najbolj atraktivnih rekvizitov agencije TeamBuildingLab.

DOŽIVLJAJSKE IGRE

Čisto posebno iskanje skritega zaklada, ki vključuje celo vrsto namigov in opravil, pripravo magičnih napitkov in celo zaključni spopad z zmajem.

ČAAAAARODISKO

Poseben disko, v katerem se bomo poigravali s čarovnijo barv, plesali, noreli, se zabavali, igrali…

Zadnji dan pa bomo pokazali:

ZAKLJUČNI RITUAL S SPREJEMOM MED ČAROVNIKE IN ZAKLJUČNI NASTOP ZA STARŠE

Prihodi in odhodi

Prihod: ponedeljek do 9:00

Odhod: v petek ob 17:00 ste vsi starši vabljeni na zaključno predstavo za starše. Zaključek do 18:00.

Termin: 5 – 9.avgust 2019

Vam termini ne ustrezajo? V primeru velikega interesa bomo morda odprli dodatne termine. Sporočite nam vaš interes na spodnji kontakt.

Cena

250€ ( vključuje ddv )

vključuje program, hrano, pijačo, spanje in čarovniško palico

Popusti: 10% popust za naslednjega otroka iz družine.

Priporočilo zadovoljnih staršev

  • “Ker so organizirana počitniška varstva pri nas edina možnost v času poletnih počitnic, smo doslej preizkusili praktično vse programe, ki so na voljo v bližini. O njih vse lepo, vendar Bratovščina ljubljanskega zmaja resnično izstopa in je bistveno več kot le počitniški nadzor naših otrok. Ko sem našega osemletnika odpeljal iz Orehovega gaja, se je pripetila redkost, da na vprašanje “Kako je bilo?” ni odgovoril s standardnim “Uredu”, temveč je do podrobnosti navdušeno podoživel izkušnjo sobe pobega in iskanja zakladov. Kot smo imeli starši priložnost spoznati tudi ob zaključni prireditvi, je to prava pravcata avantura, fantastično, poučno popotovanje v času, ki se dotakne tudi vrednot kot sta solidarnost in prijateljstvo. Vse, od animacije do prehrane, je resnično ‘nadstandardno’, zato bi pustolovščino v Orehovem gaju priporočil vsem, ki bi radi svojim otrokom namenili pestro in nepozabno izkušnjo v naravi.”

– Jaka, Filipov oče.

Informacije in prijava

tel: 030 691 109

Spletna prijava Dodatne informacije

Čarovniška šola v sliki