POLETJE V OREHOVEM GAJU
Vabljeni v naravno klimo reke Save

Vsako sredo, četrtek in (seveda) nedeljo od 12.7. do 23.8. bo v Orehovem gaju odprt letni vrt s programi za vse generacije.

Letni vrt Orehovega gaja je idealen prostor za vsakogar, ki želi preživeti nekaj lepih uric poletnih večerov v naravi. Temperature v Orehovem gaju so zaradi gozda in bližine reke Save občutno nižje kot v Ljubljani.

Posebej vabimo družine in starše, ki iščejo unikatne vodene aktivnosti za svoje mulce od 4 let naprej.

Letni vrt je idealen prostor tudi za manjše zaključene družbe do 30 oseb, posebej ob nedeljah, ko v paketu dobite še živo glasbo. Za varno druženje pod krošnjami dreves smo uredili najbolj simpatičen del posestva, ki je urejen v čisto posebnem eco-chic-retro stilu Orehovega gaja.

ODPIRALNI ČAS

sreda, četrtek: 17:00 do 23:00

nedelja: 17:00 do 21:00

Spremljajte dogajanje na Facebooku!

Image

Stalna ponudba

HRANA IN PIJAČA

Pizze iz krušne peči + Tedenski kulinarični izbor

Craft piva / Domači ledeni čaji / Illy kava

Celovita ponudba za zaključene družbe.

Image

ANIMACIJA V
PREPOVEDANEM GOZDU ZA 6 do 12 LET

Od 17:00 do 20:00 ob sredah, četrtkih in nedeljah bo odprto reciklažno-doživljajsko igrišče Prepovedani gozd. Vstopnina 15€ za prvega in 10€ za drugega otroka. Gre za unikaten koncept preživljanja prostega časa, ki temelji na zanimivih rekvizitih, odštekanih izzivih in prosti igri.

Več o prepovedanem gozdu
Image

PING PONG POLETNA LIGA

Iščemo interesente za poletno ligo v dvojicah. Poiščite prijatelja (in eno rezervo) in skušajte v času Poletja v Orehovem gaju odigrati kar največje število dvobojev z drugimi dvojicami. Finalni vikend bo od 21. do 23. avgusta. Preliminarne, neobvezne rezervacije opravite na spodnji povezavi.

Image

VELIKE VRTNE IGRE

Za igro in rekreacijo bodo na voljo velike vrtne igre in igre z loparji (še bolje, če prinesete svoje), vaši otroci pa se lahko varno igrajo po naših travnikih in gozdovih.

KOPANJE IN ČILIRANJE V SAVI

Le streljaj od Orehovega gaja je urejena brežina reke Save, kjer se lahko osvežite noge ali celo telo. V vsakem primeru pa priporočamo, da izlet v Orehov gaj združite s sprehodom po čudoviti rekreativni poti ob reki Savi.

Zakaj preživeti poletne večere pri nas?

Orehov gaj je unikaten, kreativen prireditveni in izobraževalni prostor v Ljubljani, ki je namenjen zaključenim družbam in drugim posebnim priložnostim. Pri nas na enem mestu dobite prostor, hrano, pijačo in programske vsebine za podjetja ali zasebne priložnosti.

Vse storitve na enem mestu
Prijetno, zeleno in domače okolje
Raznovrstne rekreacijske površine
Velik parking (do 250 vozil)
600m2 pokritih površin
Bližina Ljubljane

Informacije in povpraševanje

030 691 109 - glavna pisarna / prodaja

040 237 248 - informacije in povpraševanja

OPOZORILO: V času glavne sezone smo težje dosegljivi na telefon. Do informacije boste najhitreje prišli s sporočilom na info@orehovgaj.si.

040 532 525 - otroški rojstni dnevi/počitniški programi
031 834 513 - sekiromet in teambuilding programi

069 646 841 - PIRHOLOV/HALLOWEEN

Obrazec za povpraševanje Pišite nam

Ponudba zabavnih programov po naročilu

Sekiromet
Zunanja enota
Image

Pikado in bowling sta za mevže.
Prebudi drvarja v sebi! Pridi na Sekiromet® -
najbolj usekano zabavo! 90 minutni program, cene od 17.5 € na osebo.

Gin & Tonic Mystery box - kratka "escape" igra
Image

Pred vami je škatla brez pokrova in ključavnice. Poiščite način, da jo odprete, s pomočjo sodelavcev rešite kratke in zabavne uganke na temo gina ter si prislužite odlični gin&tonic.

Več informacij

Najem prostora za zaključene družbe

V času delovanja Letnega vrta lahko rezervirate prostor za družbe do 30 oseb. Na voljo je tudi dodatna kulinarična ponudba. Prireditveni prostor, kjer v letu 2020 deluje Letni vrt Orehovega gaja, lahko tudi v celoti najamete tudi za zaključene družbe.