Protistresni dan v Orehovem gaju

Gotovo se tudi vi sprašujete, kako lahko okrepite imunski sistem vaše ekipe za nove izzive in projekte v letu 2020?

Za proaktiven začetek leta vam predlagamo edinstven PROTISTRESNI DAN V OREHOVEM GAJU, ki vključuje dansko poslovno-izobraževalno simulacijo Zdrava ekipa, sproščanje ob metanju sekire v stiku Vikingov (ali kakšen drug poživetveni program) in zdravo kulinariko.

Na kratko

Predstavljamo vam novo dansko poslovno-izobraževalno simulacijo Zdrava Ekipa, ki je zdaj na voljo tudi v slovenskem prevodu. Simulacija je dobrodošla popestritev vsakega team buildinga, saj na zabaven način posreduje dragoceno znanje o preprečevanju stresa. Simulacija je primerna za vse nivoje zaposlenih v podjetju.

Antistresni program spremlja zdrava kulinarika, fizično sprostitev pa vam zagotovimo s priljubljenim Sekirometom ali drugo obliko blage ekipne rekreacije kot je na primer tečaj nordijske hoje.

Privoščite si ekipni dan v Orehovem gaju in si napolnite baterije med krošnjami dreves!

Image
Učinki programa PROTISTRESNI DAN V OREHOVEM GAJU

Učinek programa je dvig motivacije, produktivnosti in večja povezanost zaposlenih. Predvsem pa izboljšan imunski sistem vaše ekipe za obremenitve v prihajajočih mesecih.

Zdrava Ekipa je nova izobraževalna simulacija, ki temelji na najsodobnejših teorijah in izkušnjah o preprečevanju stresa. Udeleženci se vživijo v namišljen kolektiv ter se skozi igro in vodeno interakcijo na konstruktiven način soočajo z izzivi dela pod pritiskom. Najpomembnejši del simulacije je razmislek o tem, kako lahko nova znanja prenesemo v prakso lastne organizacije. Zdrava Ekipa je dobrodošlo in dragoceno orodje za podjetja in vsakega posameznika, ki se vsakodnevno sooča z nevarnostmi stresa.

Mnoga podjetja in drugi kolektivi, ki so že preizkusili Sekiromet, vam bodo potrdili, da je to v prvi vrsti zabavna in sproščujoča izkušnja za glavo in telo. Občutek, ko vržete sekiro in se njeno ostro rezilo zasadi v mehko leseno tarčo, je preprosto zmagoslaven. Sprosti se napetost v telesu, morebitna jeza in negativni občutki izginejo, obenem pa se napolnite s samozavestjo. Če se sekiromet že izkusili (in mnoga podjetja so ga) vam poiščemo kaj primerljivo atraktivnega.

Image

Vaša investicija

Paket danske poslovno-izobraževalne simulacije Zdrava ekipa in Sekirometa vključuje tudi 6h najema prostora v idiličnem Orehovem gaju.

Posebna promocijska cena do konca junija 2020:

69€ + ddv do 10 oseb, 50€ + ddv na dodatno osebo

Cena vključuje:

  • 4 ure kakovostnega vodenega programa. Najem prostora za izvedbo.

Cena ne vključuje:

  • prigrizkov, hrane, pijače - priporočeni strošek 30€ na osebo

POKLIČI IN REZERVIRAJ!

030 691 109 - glavna pisarna
OPOZORILO: V času glavne sezone (maj, junij, avgust, september) smo težje dosegljivi na telefon.
Do informacije boste najhitreje prišli s sporočilom na info@orehovgaj.si.
040 532 525 - otroški rojstni dnevi
031 834 513 - sekiromet in teambuilding programi

Obrazec za povpraševanje Pišite nam