Teambuilding

Del Skupine Orehov gaj je “in house” doživljajsko-izobraževalna agencija Team Building Lab.

Team Building Lab poskrbi za vse interaktivne, animacijske in pedagoške potrebe na vaših poslovnih dogodkih v gaju ali kjerkoli drugje. Specializiramo se za programe in pegadoške pristope, ki združujejo najboljše iz svetov zabave in strokovnosti.

Kratke poživitve dogodkov

Pokličite nas za izvedbo ledolomilcev, poživilčkov, kratkih delavnic, miselnih ugank in drugih enostavnih in učinkovitih formatov za poživitev vašega poslovnega dogodka. Od 10 do 90 minut programa. Ugodno!

Moderiranje dogodkov

V Orehovem gaju poskrbimo za klasično povezovanje dogodkov, posebej pa smo znani po moderiranju sodobnih participativnih posvetov, pri katerih uporabljamo najsodobnejše moderatorske metode in tehnike. V moderiranje izobraževalnih procesov pogosto vključujemo poslovno-izobraževalne igre, tudi v sodelovanju z našimi partnerji v Copenhagen Game La iz Danske.

Zabavni team building programi

Od vodenih športnih iger do sodelovalnih iger po vzoru escape sob. Team Building Lab ima širok nabor zabavnih programov, s katerimi lahko povežete in motivirate vašo ekipo in morda celo odprete pogovor o tem, kaj smo se naučili na podlagi nove team building izkušnje. Naša posebnost so lastne sodelovalne igre v trajanju 90 minut, v katerih celotne ekipe sodelujejo v procesu, ki je dobra metafora za procese v organizacijah in zato odlično izhodišče za strokovne debriefinge.

Strokovni programi

Pokličite nas za kratke strokovne delavnice, de-briefinge po sodelovalnih igrah, celovite izobraževalne delavnice in projekte za ocenjevanje kadrov. Team Building Lab ima širok nabor strokovnih vsebin, s katerimi lahko nagradite svoje zaposlene ali pa “napadete” manjko pri kompetenc, slabe odnose ali pa neučinkovito politiko zaposlovanja in razvoja ključnih kadrov v vaši organizaciji. Preverite najbolj priljubljene koncepte med strokovnimi programi in nas pokličite za osebno svetovanje.

Z lastno ekipo odlično pokrivamo predvsem naslednje vsebine:

  • Komunikacija v ekipah in med ekipami
  • Komunikacija s težavnimi sogovorniki
  • Učinkovito vodenje sestankov
  • Spodbujanje kreativnosti in inovativnosti
  • Veščine za situacijsko vodenje
  • Doživljajski (service) design
  • Igrifikacija procesov
  • Wellbeeing teme: zdrava prehrana, antistres tehnike ipd.

Dogodki in projekti po meri

Za vas organiziramo povsem unikatne team building in motivacijske programe, ki jih zasnujemo na podlagi vaših vrednot, trenutnih potreb v vaši organizaciji ali drugih konkretnij izhodišč. Preverite nekaj spodnjih opcij in nas pokličite za hitre in učinkovite rešitve za vašo organizacijo.

Informacije in povpraševanje

030 691 109

Obrazec za povpraševanje Pišite nam

Teambuilding v sliki