Slide

Dogodki

Slide

Dogodki

Slide

Dogodki

Slide

Dogodki


Orehov gaj je edinstven prostor v Ljubljani za nepozabne dogodke zaključenih družb.

divider

Poslovni dogodki

Image

V Orehovem gaju smo se v več kot 10 letih delovanja specializirali za organizacijo in izvedbo poslovnih dogodkov ter srečanj različnega tipa. Podjetja se obračajo na nas, ko si zaželijo izvedbe njihovega dogodka v bolj sproščenem ambientu ob dobri kulinariki in zabavnih vsebinah. Pri nas dobite vse na enem mestu.

Udeležencem ponujamo vrsto športnih in zabavnih animacijskih vsebin, lahko pa se odločite tudi za sodelovanje z našo hišno agencijo za team building, Team Building Lab, ki bo poskrbela tudi za najbolj zahtevne želje na tem področju.

Image

Posestvo omogoča izvedbo različnih delavnic, konferenc in seminarjev tako na prostem kot tudi v naših notranjih enotah. Naša fleksibilnost nam omogoča izvedbo dogodkov ne glede na vremenske razmere, saj vedno zagotovimo dovolj pokritih površin za naše skupine.

Zasebni dogodki

Image

Pri nas lahko praznujete svoj rojstni dan, obletnico ali kaj čisto unikatnega. Naše posestvo je pravi naslov za vas, če iščete prostor, kjer bo vse urejeno na enem mestu, saj posestvo vedno oddajamo samo z našo hrano in pijačo vred. Za vse stvari poskrbimo mi, zato vi s samim dogodkom nimate nobenih skrbi. Ponujamo dve prireditveni enoti za skupine različnih velikosti. Več informacij si lahko preberete v predstavitvi posestva.

 

Poroke

Image

Poročnim parom omogočamo sanjsko poroko pod mogočnimi orehi v objemu sproščenega ambienta. Na naši lokaciji imamo dovoljenje za izvedbo civilnega obreda. Osrednje posestvo je primerno za poročne skupine v velikosti od 70 do 200 oseb. Naša storitev na tem področju je celostna in vedno vključuje tudi poročno pogostitev. Več informacij o porokah si lahko preberete na podstrani poroke.

Otroški rojstnodnevni programi

Informacije o otroških rojstnih dnevih dobite TUKAJ

Kako stopiti v kontakt z nami

Veseli nas, da razmišljate o izvedbi vašega dogodka v Orehovem gaju.
Ker smo zaradi narave dela včasih težje dosegljivi po telefonu, smo za vas pripravili spletni vprašalnik,
preko katerega lahko oddate vaše povpraševanje. Odgovor boste prejeli preko e-pošte v najkrajšem možnem času.

Pošlji Povpraševanje

V kolikor potrebujete še dodatne informacije: 
Zaradi velikega obsega dela in za večjo transparentnost preferiramo komunikacijo preko elektronskih sporočil, na telefone pa smo dosegljivi vsak delovnik med 9. in 16. uro. V primeru nedosegljivosti vam klic vrnemo v najkrajšem možnem času.

Ogled posestva je možen le po predhodnem dogovoru.  

Podatki o podjetju


GUAPA d.o.o.
Petrušnja vas 68, 1296 Šentvid pri Stični
D.Š: 12183741
Matična številka podjetja: 9096078000

Kontakt


POSLOVNI IN ZASEBNI DOGODKI
040 237 248 - Nastja Černoš Lah
nastja@orehovgaj.si


POROKE
051 203 822  - Anja Brelih
poroke@orehovgaj.si

Socialni mediji