Slide

Predstavitev posestva

Slide

Predstavitev posestva

Slide

Predstavitev posestva

Slide

Predstavitev posestva


Osrednje posestvo

divider
Image

Na elegantnih, pokritih lesenih površinah, oblikovanih v rustikalnem slogu, Osrednje posestvo ponuja pristen in udoben prostor za skupine do 250 oseb.

Doživite nepozabne piknik dogodke z našo kulinarično ekipo, ki deluje po principu cateringa, ter razvajajte svoje goste s pristnimi piknik okusi v neposredni bližini Ljubljane.

V primeru dogodkov z več kot 250 udeleženci na osrednjem delu posestva organiziramo dodatne prireditvene šotore, ki omogočajo še večjo prilagodljivost in udobje.

Image

Orehov vrt, kot srce posestva, ustvarja čarobno ozračje na osrednjem dvorišču. Na travnati površini pod krošnjami starih orehov se odvijajo poročni obredi, ob drugih priložnostih pa prilagodljiv prostor postane idealen za sproščene kotičke ali del vrtne zabave, ki jo oblikujemo po vašem okusu z izbranimi elementi.

Notranji del, imenovan Kozolec, se prilagodi za potrebe manjših konferenc, delavnic in seminarjev, nato pa v večernih urah zaživi kot prizorišče zabave. Na voljo so različne aktivnosti, od odbojke na mivki do ročnega nogometa 4x4, in še več. Poleg tega nudimo raznolike animacijske programe in team building dejavnosti, ki dodatno popestrijo vaše doživetje na Osrednjem posestvu.

Osrednje posestvo in piknik prostor Kobilca se lahko združita v enoten prireditveni prostor pri dogodkih z več kot 300 gosti.

Kobilca

divider
Image

Je naš manjši piknik prostor, namenjen skupinam do približno 50 oseb, deluje kot samostojna enota. Pod senco starih vrbovih dreves vam lahko uredimo prijetne chill-out kotičke ali pa se na velikem ograjenem travniku preizkusite v katerem izmed naših vodenih animacijskih programov.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Image

Kobilca je opremljena z velikim lesenim nadstreškom, lastnim strežnim osebjem, parkirišči in toaletnimi prostori. Gostom je na voljo tudi uporaba igrišča za odbojko na mivki in mali nogomet na peščeni podlagi. V enoti so na voljo tudi rekviziti za namizni tenis, ročni nogomet, badminton, balinčki in druge aktivnosti.

Kako stopiti v kontakt z nami

Veseli nas, da razmišljate o izvedbi vašega dogodka v Orehovem gaju.
Ker smo zaradi narave dela včasih težje dosegljivi po telefonu, smo za vas pripravili spletni vprašalnik,
preko katerega lahko oddate vaše povpraševanje. Odgovor boste prejeli preko e-pošte v najkrajšem možnem času.

Pošlji Povpraševanje

V kolikor potrebujete še dodatne informacije: 
Zaradi velikega obsega dela in za večjo transparentnost preferiramo komunikacijo preko elektronskih sporočil, na telefone pa smo dosegljivi vsak delovnik med 9. in 16. uro. V primeru nedosegljivosti vam klic vrnemo v najkrajšem možnem času.

Ogled posestva je možen le po predhodnem dogovoru.  

Podatki o podjetju


GUAPA d.o.o.
Petrušnja vas 68, 1296 Šentvid pri Stični
D.Š: 12183741
Matična številka podjetja: 9096078000

Kontakt


POSLOVNI IN ZASEBNI DOGODKI
040 237 248 - Nastja Černoš Lah
nastja@orehovgaj.si


POROKE
051 203 822  - Anja Brelih
poroke@orehovgaj.si

Socialni mediji