Poroke

Si želite poroko v vintage, eco-chic, boho stilu? Prišli ste na pravi naslov.

Pozor! Sobote v Orehovem gaju so razprodane za približno 8 mesecev vnaprej. Poroke organiziramo sicer tudi od petkih in nedeljah, predvsem v poletnem času. Stroški poroke ali poročnega slavja v Orehovem gaju se začnejo pri 4000€.


V Orehovem gaju vam pripravimo simpatičen poročni prostor pod orehi, zabavate in družite pa se lahko po celem posestvu. Na osrednjem delu posestva je dovolj prostora in strehe tudi za več kot 200 ljudi.

V primeru slabega vremena ste lahko ves čas pod streho, po 24 uri zvečer pa se zabava lahko nemoteno nadaljuje v našem večnamenskem notranjem prostoru Kozolec za 100 oseb.

Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu ter dobri energiji prostora in organizacijske ekipe. Zadovoljni bodo tudi otroci, ki se klasičnih gostinskih prostorov hitro naveličajo.

Poroke v sliki

Oglejte si najbolj zanimive fotogalerije priznanih fotografov s porok v Orehovem gaju v celoti:

Priporočila zadovoljnih strank:

  • “Kaj naj rečem – ne lepo, imeli smo se popolno. Hrana izvrstna, urejenost posestva je že mejila na kičasto :). Gosti so rekli, da kaj takega še niso doživeli – od neverjetnega ambienta, do popolne postrežbe, sproščenosti. In v nedeljo so imeli vsi neopisljiv “muskrfibr”. Nevesta pa sem naslednji dan na urgenci dobila diagnozo “zlomljena stopalnica” in mavec. Tako da je bil očitno v soboto to res najboljši žur v Ljubljani. Še enkrat hvala tudi za priporočilo glede izbire D.J.-ja. Bil je neverjetno razpoložen. Beseda HVALA je za vse, kar ste naredili za najin popoln dan, absolutno premalo obsegajoča, če ne že klišejska – ampak druge enostavno ni. Hvala! Ne dvomim, da se še kdaj vidimo.”

    – Živa in Matjaž

  • “Midva sva bila zelo zadovoljna z vami in ste nama pomagali do res nepozabne poroke! Super ekipa ste! Res vsi vsi Še enkrat hvala!! Hrana, zaposleni,DJ,.. vsi in vse je bilo popolno! Midva sva še zmeraj čisto navdušena! :)”

    – Staša in Luka

  • “V soboto je bilo fenomenalno. Navdušeni smo bili vsi – gostje, posebej pa seveda midva. Res ste se potrudili, posebej en velik hvala Andreji za noro lepo okrasitev.”

    – Tina in Klemen Kraigher Mišič

Informacije in povpraševanje

030 691 109 - glavna pisarna / prodaja

040 237 248 - informacije in povpraševanja

OPOZORILO: V času glavne sezone smo težje dosegljivi na telefon. Do informacije boste najhitreje prišli s sporočilom na info@orehovgaj.si.

040 532 525 - otroški rojstni dnevi/počitniški programi
031 834 513 - sekiromet in teambuilding programi


Obrazec za povpraševanje Pišite nam